-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״לפחמימות 80.3 גרם 321.2 גרםשומן 45.0 גרם 179.9 גרםנתרן 1603.8 מ״ג 6415.0 מ״גחלבון 50.6 גרם 202.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״גסידן 49.2 מ״ג 196.9 מ״גברזל 40.6 מ״ג 162.4 מ״גאשלגן 93.9 מ״ג 375.5 מ״גאבץ 39.4 מ״ג 157.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 17 דק׳
-
קלוריות305
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״לפחמימות 80.3 גרם 321.2 גרםשומן 45.0 גרם 179.9 גרםנתרן 1603.8 מ״ג 6415.0 מ״גחלבון 50.6 גרם 202.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״גסידן 49.2 מ״ג 196.9 מ״גברזל 40.6 מ״ג 162.4 מ״גאשלגן 93.9 מ״ג 375.5 מ״גאבץ 39.4 מ״ג 157.7 מ״גסגור
את המג’דרה הזו מכינים עם עדשים שחורות שהן קטנות ומתפצפצות בפה ואני מעדיפה אותן על כל האחרות. עם הנינג’ה פודי, כל העסק לוקח חמש דקות בלבד ויש לכם תוספת נפלאה או ארוחה צמחונית נהדרת. ומהו הסוד להכנת מג’דרה נפלאה? ערימות של בצל מטוגן שנותן לכל העסק לחות ומתקתקות.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 17 דק׳ | קלוריות 305 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצליםלבנים גדולים
-
1 כף סילאן
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס עדשים שחורות
-
1 כוס אורז בסמטי
-
2 כפיות מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- לילה קודם שוטפים את העדשים ומשרים אותן למשך הלילה בקערה עם מים פושרים.
- מכינים את המג’דרה: קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר הקרמי של הנינג’ה פודי. מוסיפים את 2 כפות שמן הזית.
- מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים שחומים, רכים ויפים.
- מוסיפים את האורז ומערבבים עם הבצל.
- מסננים את העדשים מהמים אחרי שהשרנו אותם לילה מראש ומוסיפים אותן לאורז והבצל.
- מתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל.
- מוסיפים כף סילאן ושתי כוסות מים רותחים.
- מפעילים את הנינג’ה סמארט ליד על תכנית סיר לחץ, שימו לב שהשסתום במכסה הסיר על מצב SEAL, ומפעילים על HIGH למשך 5 דקות בלבד עד אשר המג’דרה מוכנה.
אופן הכנה
- לילה קודם שוטפים את העדשים ומשרים אותן למשך הלילה בקערה עם מים פושרים.
- מכינים את המג’דרה: קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר הקרמי של הנינג’ה פודי. מוסיפים את 2 כפות שמן הזית.
- מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים שחומים, רכים ויפים.
- מוסיפים את האורז ומערבבים עם הבצל.
- מסננים את העדשים מהמים אחרי שהשרנו אותם לילה מראש ומוסיפים אותן לאורז והבצל.
- מתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל.
- מוסיפים כף סילאן ושתי כוסות מים רותחים.
- מפעילים את הנינג’ה סמארט ליד על תכנית סיר לחץ, שימו לב שהשסתום במכסה הסיר על מצב SEAL, ומפעילים על HIGH למשך 5 דקות בלבד עד אשר המג’דרה מוכנה.
הכנתם את המתכון?
תגובות (7)
אם אין את החלק של סיר הלחץ. איזה מצב להשתמש?
היי טלילה, המתכון הזה מותאם לסיר הלחץ, יש מתכונים אחרים ללא החלק של סיר הלחץ
בסיום הבישול, אפשר שחרור לחץ מהיר או מושהה?
היי שחר. רצוי להשתמש בשחרור לחץ מושהה.
איזו טמפרטורה לבחור לסיר לחץ?
היי גונן, צריך פשוט לבחור ב”HIGH”
ומה אם אין סיר נינג’ה? אפשר הוראות להכנה בסיר רגיל?
קטגוריות
אביזרים
טכניקות