חצילים בסגנון אסייתי
חצילים בסגנון אסייתי, מטוגנים עם ציפוי שמתפצפץ בפה ועם רוטב שהופך אותם למנה שהגיעה ישירות מגן עדן. תענוג אסייתי פשוט להכנה וטעים ברמות
חצילים בסגנון אסייתי, מטוגנים עם ציפוי שמתפצפץ בפה ועם רוטב שהופך אותם למנה שהגיעה ישירות מגן עדן. תענוג אסייתי פשוט להכנה וטעים ברמות
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.4 קק״ל 5240.7 קק״לפחמימות 148.8 גרם 297.7 גרםסוכר 9.9 גרם 19.8 גרםשומן 212.7 גרם 425.3 גרםנתרן 8199.9 מ״ג 16399.8 מ״גחלבון 31.8 גרם 63.5 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרםשומן רווי 16.9 גרם 33.8 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 104.1 מ״ג 208.2 מ״גברזל 4.4 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 638.3 מ״ג 1276.6 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.4 קק״ל 5240.7 קק״לפחמימות 148.8 גרם 297.7 גרםסוכר 9.9 גרם 19.8 גרםשומן 212.7 גרם 425.3 גרםנתרן 8199.9 מ״ג 16399.8 מ״גחלבון 31.8 גרם 63.5 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרםשומן רווי 16.9 גרם 33.8 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 104.1 מ״ג 208.2 מ״גברזל 4.4 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 638.3 מ״ג 1276.6 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2620 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חצילים
-
2 יחידות חציליםחצילים זברה קלופים
ציפוי
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית שטוחה שום גבישי
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
-
3 ביצים Mטרופות
-
2 כוסות פירורי לחם
-
2 כוסות שמן קנולהלטיגון עמוק
רוטב
-
1/2 חופן כוסברהקצוצה
-
1/2 צרור עיריתקצוצה או 2 בצלים ירוקים קצוצים
-
1 כפית סוכר חום כהה
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי חריף
-
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
1/3 כוס מים
אופן הכנה
- חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- מניחים בקערה קמח ותבלינים ומערבבים.
- מניחים את קוביות החצילים בקמח, מצפים היטב ומנערים שאריות.
- טובלים היטב בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- מטגנים את החצילים עד הזהבה ומעבירים לרשת סינון.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב מעל החצילים, מערבבים ומגישים חם!
אופן הכנה
- חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- מניחים בקערה קמח ותבלינים ומערבבים.
- מניחים את קוביות החצילים בקמח, מצפים היטב ומנערים שאריות.
- טובלים היטב בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- מטגנים את החצילים עד הזהבה ומעבירים לרשת סינון.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
- יוצקים את הרוטב מעל החצילים, מערבבים ומגישים חם!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן