חצילים בסגנון אסייתי

חצילים בסגנון אסייתי, מטוגנים עם ציפוי שמתפצפץ בפה ועם רוטב שהופך אותם למנה שהגיעה ישירות מגן עדן. תענוג אסייתי פשוט להכנה וטעים ברמות
חצילים בסגנון אסייתי, מטוגנים עם ציפוי שמתפצפץ בפה ועם רוטב שהופך אותם למנה שהגיעה ישירות מגן עדן. תענוג אסייתי פשוט להכנה וטעים ברמות
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2620.4 קק״ל 5240.7 קק״ל
    פחמימות 148.8 גרם 297.7 גרם
    סוכר 9.9 גרם 19.8 גרם
    שומן 212.7 גרם 425.3 גרם
    נתרן 8199.9 מ״ג 16399.8 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 63.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 33.8 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 208.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 638.3 מ״ג 1276.6 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2620.4 קק״ל 5240.7 קק״ל
    פחמימות 148.8 גרם 297.7 גרם
    סוכר 9.9 גרם 19.8 גרם
    שומן 212.7 גרם 425.3 גרם
    נתרן 8199.9 מ״ג 16399.8 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 63.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 16.9 גרם 33.8 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 208.2 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 638.3 מ״ג 1276.6 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
ענת אלישע
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

ציפוי

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את החצילים לקוביות גדולות.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  3. מניחים בקערה קמח ותבלינים ומערבבים.
  4. מניחים את קוביות החצילים בקמח, מצפים היטב ומנערים שאריות.
  5. טובלים היטב בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  6. מטגנים את החצילים עד הזהבה ומעבירים לרשת סינון.
  7. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
  8. יוצקים את הרוטב מעל החצילים, מערבבים ומגישים חם!

    חצילים בסגנון אסייתי
    חצילים בסגנון אסייתי. צילום: ענת אלישע


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות