מתכון מושלם של חריימה טבעוני עם טופו חומוס ברוטב אדום

כך תחליפו את מנת הדג בארוחת שישי במנה טבעונית פיקנטית טעימה וקלה להכנה של חריימה טבעוני מטופו חומוס ברוטב אדום משני סוגי פלפלים, עגבניות ומגוון תבלינים
כך תחליפו את מנת הדג בארוחת שישי במנה טבעונית פיקנטית טעימה וקלה להכנה של חריימה טבעוני מטופו חומוס ברוטב אדום משני סוגי פלפלים, עגבניות ומגוון תבלינים
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    775
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 775.3 קק״ל 775.3 קק״ל
    פחמימות 67.5 גרם 67.5 גרם
    שומן 53.1 גרם 53.1 גרם
    נתרן 4716.5 מ״ג 4716.5 מ״ג
    חלבון 12.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 58.4 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 1253.6 מ״ג 1253.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    775
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 775.3 קק״ל 775.3 קק״ל
    פחמימות 67.5 גרם 67.5 גרם
    שומן 53.1 גרם 53.1 גרם
    נתרן 4716.5 מ״ג 4716.5 מ״ג
    חלבון 12.0 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 58.4 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 1253.6 מ״ג 1253.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
אולגה טוכשר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות טופו חומוס

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו.
  2. מכינים את הקציצות: מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה דקה. שמים בקערת מעבד מזון את הכוסברה, השום, שמן הזית, התבלינים והפלפל החריף וטוחנים למשחה אחידה. מערבבים את הטופו עם המשחה עד שמתקבלת תערובת דביקה. במידת הצורך מוסיפים כף קמח.
  3. קורצים מהתערובת קציצות בינוניות פחוסות ומסדרים על גבי התבנית. משמנים מלמעלה ואופים 15-20 דקות, עד שהקציצות מתחילות להזהיב.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את השום ושני סוגי הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב עד שהשום מתחיל להזהיב. מוסיפים את העגבניות, המים, הרסק והתבלינים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 3-4 דקות.
  5. מוסיפים את הקציצות לרוטב, מפזרים מעל את הכוסברה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון מושלם של חריימה טבעוני עם טופו חומוס ברוטב אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    ציפי לוי

    הכנתי לפי ההוראות את קציצות הטופו והם התפרקו במהלך הבישול.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ציפי, יכול להיות שהיה בעבוע חזק מדי בסיר מה שמפרק את הקציצות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות