-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 563.2 קק״ל 4505.4 קק״לפחמימות 59.5 גרם 476.0 גרםשומן 33.0 גרם 264.1 גרםנתרן 90.4 מ״ג 723.1 מ״גחלבון 8.7 גרם 69.5 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 52.3 גרםשומן רווי 19.9 גרם 159.3 גרםכולסטרול 97.6 מ״ג 780.4 מ״גסידן 119.5 מ״ג 956.1 מ״גברזל 4.5 מ״ג 35.8 מ״גאשלגן 416.5 מ״ג 3332.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 18.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות563
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 563.2 קק״ל 4505.4 קק״לפחמימות 59.5 גרם 476.0 גרםשומן 33.0 גרם 264.1 גרםנתרן 90.4 מ״ג 723.1 מ״גחלבון 8.7 גרם 69.5 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 52.3 גרםשומן רווי 19.9 גרם 159.3 גרםכולסטרול 97.6 מ״ג 780.4 מ״גסידן 119.5 מ״ג 956.1 מ״גברזל 4.5 מ״ג 35.8 מ״גאשלגן 416.5 מ״ג 3332.2 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 18.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 563 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
טארט
-
3 ביצים M
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3 כוסות שבבי קוקוס
-
1 כוס נוטלה
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת מתוקה 38%
הגשה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
- בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
- מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
- בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
- מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
- בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
- מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
- בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
- מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך אפשר להפחית במתיקות, הכנתי ויצא מתוק ברמותתת
היי, אפשר להשתמש בסוג שוקולד מריר יותר