סנו רקע

טבעות בצל ביתיות מושחתות כתוספת או כנשנוש מפנק

התוספת הכי שווה אחרי צ'יפס (ואולי לפני) היא ללא ספק המנה הזו! טבעות בצל קריספיות ומושחתות לצד מנה עיקרית או סתם כנשנוש!
התוספת הכי שווה אחרי צ'יפס (ואולי לפני) היא ללא ספק המנה הזו! טבעות בצל קריספיות ומושחתות לצד מנה עיקרית או סתם כנשנוש!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    2709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2709.0 קק״ל 5418.1 קק״ל
    פחמימות 84.1 גרם 168.3 גרם
    שומן 258.3 גרם 516.5 גרם
    נתרן 1994.2 מ״ג 3988.3 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 38.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 208.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 517.5 מ״ג 1034.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    2709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2709.0 קק״ל 5418.1 קק״ל
    פחמימות 84.1 גרם 168.3 גרם
    שומן 258.3 גרם 516.5 גרם
    נתרן 1994.2 מ״ג 3988.3 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 38.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 208.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 517.5 מ״ג 1034.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור

מי שאוהב טבעות בצל שמגישים במסעדות ליד המבורגרים, בטוח ישמח לדעת שאפשר להכין אותם בקלות בבית. הם טעימים כמו שרק אוכל מטוגן יודע להיות: פריכים, עסיסיים ותמיד תמיד משאירים טעם של עוד.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ליאור קליין
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טבעות בצל


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים וחותכים לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
  2. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק.
  3. מכינים שלוש קערות: שמים בקערה הראשונה את הקמח, בקערה השנייה את הביצים הטרופות ובקערה השלישית את פירורי הפנקו.
  4. מפרידים את עיגולי הבצל לטבעות. כל טבעת מצפים בקמח, אחר כך בביצים ולבסוף בפירורי הפנקו.
  5. מטגנים את הטבעות המצופות, וכשהן זהובות כעבור כ-3 דקות הופכים בעזרת מלקחיים לצד השני וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות להזהבה מהצד השני.
  6. מוציאים את הטבעות המטוגנות לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו סנו סושי לספיגה מירבית של השמן מהטבעות.
  7. מתבלים במלח ובעירית הקצוצה ומגישים עם רטבים לבחירתכם. בתאבון!
טבעות בצל=
טבעות בצל ביתיות. צילום: עדי פהר

הערות

  • ניתן להגיש עם שמנת חמוצה או מטבל אחר לבחירה

tip

טיפ סנו סושי

טריק מדליק ששומר על טמפרטורה מעולה לטיגון ועוזר מאוד לנקות את המחבת:
לפני חימום השמן במחבת, מניחים במחבת נייר אפייה טבעי סנו סושי גזור לעיגול גדול יותר מהמחבת, כך שהשוליים של נייר האפייה גבוהות יותר מהמחבת. רק אחרי שריפדנו את המחבת בנייר אפייה, אפשר למזוג על נייר האפייה את השמן לטיגון ולהתחיל לחמם אותו. נייר האפייה מווסת את הטמפרטורה של השמן ואפילו על אש גבוהה האוכל לא יישרף.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות