-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.3 קק״ל 1441.4 קק״לפחמימות 19.2 גרם 96.1 גרםשומן 16.4 גרם 82.1 גרםנתרן 452.4 מ״ג 2262.1 מ״גחלבון 15.4 גרם 76.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.1 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.6 גרםכולסטרול 116.2 מ״ג 580.9 מ״גסידן 17.1 מ״ג 85.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 368.2 מ״ג 1841.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות288
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.3 קק״ל 1441.4 קק״לפחמימות 19.2 גרם 96.1 גרםשומן 16.4 גרם 82.1 גרםנתרן 452.4 מ״ג 2262.1 מ״גחלבון 15.4 גרם 76.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.1 גרםשומן רווי 3.3 גרם 16.6 גרםכולסטרול 116.2 מ״ג 580.9 מ״גסידן 17.1 מ״ג 85.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 368.2 מ״ג 1841.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
בדיוק כשכבר חשבנו שאנחנו יודעים כל מה שצריך לדעת על עוף, הגיע המתכון הזה של טוסט עוף עם שומשום והעיף לנו את הסכך. התכוננו לטעימה הכי מקורית ומעניינת שיצא לכם לחוות כבר הרבה זמן – טוסט מטוגן ופריך, מלית רכה ומלוחה וקראסט שומשום שתענוג לנגוס בו. וואו, פשוט וואו
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 288 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
טוסטים
-
300 גרם עוף טחוןמחזה עוף
-
2 שיני שוםכתושות, אפשר להוסיף עוד שן
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף רוטב סויהמזרח מערבאפשר שתי כפות
-
1 כף רוטב צ’ילי חריףמזרח מערבאפשר שתי כפות
-
1 ביצה Lטרופה, משתמשים רק בחצי הכמות
-
5 פרוסות לחם לבןמרובע
-
1 שקית שומשוםמזרח מערב
-
1 בקבוק שמן קנולהלטיגון חצי עמוק
הגשה
-
4 כפות מיונז
-
1 כף רוטב צ’ילי חריףמזרח מערב
אופן הכנה
- ראשית, שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף הטחון, השום, הבצל הירוק, שמן השומשום, הרטבים והביצה ומערבבים היטב.
- מורחים את התערובת על פרוסות הלחם בשכבה אחידה.
- מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה וטובלים את פרוסות הלחם בשומשום לציפוי כמה שיותר מלא.
- חותכים כל פרוסה באלכסון ל-4 משולשים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- כאשר השמן חם, מטגנים את משולשי הטוסט משני הצדדים (מתחילים מצד השומשום), עד להשחמה יפה.
- מעבירים את הטוסטים המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים את המיונז עם רוטב הצ’ילי ומגישים עם הטוסטים.
אופן הכנה
- ראשית, שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף הטחון, השום, הבצל הירוק, שמן השומשום, הרטבים והביצה ומערבבים היטב.
- מורחים את התערובת על פרוסות הלחם בשכבה אחידה.
- מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה וטובלים את פרוסות הלחם בשומשום לציפוי כמה שיותר מלא.
- חותכים כל פרוסה באלכסון ל-4 משולשים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- כאשר השמן חם, מטגנים את משולשי הטוסט משני הצדדים (מתחילים מצד השומשום), עד להשחמה יפה.
- מעבירים את הטוסטים המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים את המיונז עם רוטב הצ’ילי ומגישים עם הטוסטים.
@foody_il פריך ומפתיע, טוסט עם עוף ושומשום! #טוסט #מתכון #עוף ♬ That's Life - Skrxlla
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן