טורטיה מתכון מנצח: טורטייה מקסיקנית עם עוף וחלפיניו
הדרך לארוחה קלה מתחילה בטורטיה מקסיקנית, עם נתחי עוף במרינדה וחלפיניו, בחריפות עוקצנית שאי אפשר לוותר עליה- טורטיה מתכון שיעשה לכם את היום!
הדרך לארוחה קלה מתחילה בטורטיה מקסיקנית, עם נתחי עוף במרינדה וחלפיניו, בחריפות עוקצנית שאי אפשר לוותר עליה- טורטיה מתכון שיעשה לכם את היום!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1379.2 קק״ל 5516.6 קק״לפחמימות 1213.4 גרם 4853.8 גרםשומן 1215.0 גרם 4859.9 גרםנתרן 1893.5 מ״ג 7574.1 מ״גחלבון 1232.6 גרם 4930.2 גרםסיבים תזונתיים 1209.4 גרם 4837.6 גרםשומן רווי 1209.3 גרם 4837.3 גרםכולסטרול 1281.4 מ״ג 5125.6 מ״גסידן 1243.2 מ״ג 4972.8 מ״גברזל 1209.5 מ״ג 4837.9 מ״גאשלגן 1704.9 מ״ג 6819.7 מ״גאבץ 1209.2 מ״ג 4836.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1379
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1379.2 קק״ל 5516.6 קק״לפחמימות 1213.4 גרם 4853.8 גרםשומן 1215.0 גרם 4859.9 גרםנתרן 1893.5 מ״ג 7574.1 מ״גחלבון 1232.6 גרם 4930.2 גרםסיבים תזונתיים 1209.4 גרם 4837.6 גרםשומן רווי 1209.3 גרם 4837.3 גרםכולסטרול 1281.4 מ״ג 5125.6 מ״גסידן 1243.2 מ״ג 4972.8 מ״גברזל 1209.5 מ״ג 4837.9 מ״גאשלגן 1704.9 מ״ג 6819.7 מ״גאבץ 1209.2 מ״ג 4836.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1379 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
מזרח מערב
-
400 גרם פילה עוףאו קוביות חזה עוף
-
6 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
1 כף שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
4 עלי חסות ערביותשטופים
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוץ
-
פרוס
אופן הכנה
- משרים את נתחי העוף ברוטב הטריאקי במשך כ-20 דקות, במטרה לרכך את הבשר ולהעמיק את הטעמים.
- מלהיטים מחבת עם שמן זית. מוציאים את נתחי העוף מהטריאקי ומטגנים עד שהם משנים את צבעם ומזהיבים מעט.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי ומבשלים עוד כמה דקות.
- מכינים את הסלט: קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות קטנות, קוצצים גם את הכוסברה.
- מערבבים את כל הירקות יחד בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
- מלהיטים מחבת נקייה ומטגנים עליה את הטורטיות, כל טורטייה כדקה מכל צד, רק כדי שתהיה גמישה וטעמה ישתבח.
- מניחים את הטורטייה על צלחת, שמים עליה עלה חסה, שתי כפות מסלט העגבניות, נתחי עוף, בצל ירוק, ופרוסות פלפל חלפיניו, כמה שאוהבים. מגלגלים ואוכלים.
אופן הכנה
- משרים את נתחי העוף ברוטב הטריאקי במשך כ-20 דקות, במטרה לרכך את הבשר ולהעמיק את הטעמים.
- מלהיטים מחבת עם שמן זית. מוציאים את נתחי העוף מהטריאקי ומטגנים עד שהם משנים את צבעם ומזהיבים מעט.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי ומבשלים עוד כמה דקות.
- מכינים את הסלט: קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות קטנות, קוצצים גם את הכוסברה.
- מערבבים את כל הירקות יחד בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
- מלהיטים מחבת נקייה ומטגנים עליה את הטורטיות, כל טורטייה כדקה מכל צד, רק כדי שתהיה גמישה וטעמה ישתבח.
- מניחים את הטורטייה על צלחת, שמים עליה עלה חסה, שתי כפות מסלט העגבניות, נתחי עוף, בצל ירוק, ופרוסות פלפל חלפיניו, כמה שאוהבים. מגלגלים ואוכלים.
בשיתוף עם מזרח מערב
תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
הכנתם את המתכון?
כן