טיפ: איך מכינים קונפי ברווז מושלם?
עיקרית מהאגדות - קונפי (בישול בשומן לפרק זמן ארוך) של כרעי ברווז, מושרים בתבלינים ומתבשלים ארוכות בשומן אווז. כל כך רכים ונימוחים שלא תצליחו להפסיק לזלול
עיקרית מהאגדות - קונפי (בישול בשומן לפרק זמן ארוך) של כרעי ברווז, מושרים בתבלינים ומתבשלים ארוכות בשומן אווז. כל כך רכים ונימוחים שלא תצליחו להפסיק לזלול
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.3 קק״ל 1357.9 קק״לפחמימות 0.3 גרם 2.0 גרםשומן 25.0 גרם 149.8 גרםנתרן 32500.2 מ״ג 195001.2 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 6.8 גרם 40.5 גרםכולסטרול 25.0 מ״ג 150.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.3 קק״ל 1357.9 קק״לפחמימות 0.3 גרם 2.0 גרםשומן 25.0 גרם 149.8 גרםנתרן 32500.2 מ״ג 195001.2 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 6.8 גרם 40.5 גרםכולסטרול 25.0 מ״ג 150.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 226 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ברווזים בינוניותכרעיים
-
500 גרם מלח גס
-
2 עלי דפנה בינוניים
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
150 גרם שומן אווז
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את המלח, הפלפל ועלי הדפנה. מניחים מחצית מהתערובת בתבנית תנור ומניחים מעל את הכרעיים, מכסים ביתר תערובת המלח ומעבירים למקרר למשך שעה.
- שוטפים את הכרעיים ומייבשים היטב.
- מעבירים את הברווז לשקית צליה - יחד עם שומן האווז וסוגרים היטב.
- מניחים את השקית בסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי. ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
- זהו הקונפי מוכן - עכשיו אפשר לאכול ככה, צלוי על מחבת (זה באמת יוצא דופן) או למעוך הכל לרייט - ממרח ברווז קונפי. גם זה הכי טעים שיש.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את המלח, הפלפל ועלי הדפנה. מניחים מחצית מהתערובת בתבנית תנור ומניחים מעל את הכרעיים, מכסים ביתר תערובת המלח ומעבירים למקרר למשך שעה.
- שוטפים את הכרעיים ומייבשים היטב.
- מעבירים את הברווז לשקית צליה - יחד עם שומן האווז וסוגרים היטב.
- מניחים את השקית בסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי. ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
- זהו הקונפי מוכן - עכשיו אפשר לאכול ככה, צלוי על מחבת (זה באמת יוצא דופן) או למעוך הכל לרייט - ממרח ברווז קונפי. גם זה הכי טעים שיש.
בשיתוף עם בית ספר דנון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן