-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2306.0 קק״ל 2306.0 קק״לפחמימות 98.1 גרם 98.1 גרםשומן 204.6 גרם 204.6 גרםנתרן 280.3 מ״ג 280.3 מ״גחלבון 31.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 130.7 גרם 130.7 גרםכולסטרול 607.2 מ״ג 607.2 מ״גסידן 617.6 מ״ג 617.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 765.0 מ״ג 765.0 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 7 שעות
-
קלוריות2306
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2306.0 קק״ל 2306.0 קק״לפחמימות 98.1 גרם 98.1 גרםשומן 204.6 גרם 204.6 גרםנתרן 280.3 מ״ג 280.3 מ״גחלבון 31.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 130.7 גרם 130.7 גרםכולסטרול 607.2 מ״ג 607.2 מ״גסידן 617.6 מ״ג 617.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 765.0 מ״ג 765.0 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 2306 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית בועות (סיליקון)
טירמיסו
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3/4כוס או 180 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 מנות אספרסו
-
1/2חבילה או 100 גרם בישקוטים
קישוט
-
2 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
- משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
- מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
- מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
- מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
- מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה יפה.
- עם מסננת קטנה מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
- משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
- מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
- מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
- מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
- מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה יפה.
- עם מסננת קטנה מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.
הערות
- אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים
הערות
- אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן