רקע ראש השנה

טעימה ומהירה: ארוחת עוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי בסיר אחד

ארוחה שלמה ומטריפה עם רוטב טריאקי שהכנתם בקלות בעצמכם! עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד עם רוטב טריאקי מעולה ומשובח
ארוחה שלמה ומטריפה עם רוטב טריאקי שהכנתם בקלות בעצמכם! עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד עם רוטב טריאקי מעולה ומשובח
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.7 קק״ל 2141.7 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 123.2 גרם
    שומן 9.8 גרם 78.4 גרם
    נתרן 7.4 מ״ג 58.9 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 229.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 65.9 מ״ג 527.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    268
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.7 קק״ל 2141.7 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 123.2 גרם
    שומן 9.8 גרם 78.4 גרם
    נתרן 7.4 מ״ג 58.9 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 229.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 65.9 מ״ג 527.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

לשדך עוף לתפוחי אדמה זה קל, אבל לעשות את זה בווק ועוד עם רוטב טריאקי ביתי? זה שיחוק רציני! קבלו מתכון מעולה של עוף עם תפוחי אדמה בסיר (או ווק) אחד שמקפיצים עם רוטב טריאקי שהכנתם בעצמכם וקצת בצל ירוק בשביל הקיק הפיקנטי הקל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
גיל אטלן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

עוף ותפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בווק או בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 4 דקות. ניתן גם לצנן, להעביר לצנצנת ולשמור במקרר לשימוש עתידי למשך שבוע.
  2. חותכים את תפוחי האדמה בקליפתם לרבעים לאורכם ואת הרבעים לשלושה פלחים כל אחד - יוצרים מעין סירות דקות.
  3. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים ומומלחים 10-12 דקות או עד שהם רכים ומסננים.
  4. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מחממים שמן בווק או מחבת ומקפיצים את רצועות העוף 4-5 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים 5-7 דקות נוספות להזהבה.
  5. מוסיפים את רוטב הטריאקי המוכן והבצל הירוק ומקפיצים 2-3 דקות לכיסוי מלא של העוף ותפוחי האדמה ברוטב.
  6. מזלפים מעט שמן שומשום ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טעימה ומהירה: ארוחת עוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות