טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן
רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4335.2 קק״ל 4335.2 קק״לפחמימות 60.9 גרם 60.9 גרםשומן 442.0 גרם 442.0 גרםנתרן 799.3 מ״ג 799.3 מ״גחלבון 32.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 267.2 גרם 267.2 גרםכולסטרול 1306.0 מ״ג 1306.0 מ״גסידן 1081.6 מ״ג 1081.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 9786.4 מ״ג 9786.4 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 50 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות4335
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4335.2 קק״ל 4335.2 קק״לפחמימות 60.9 גרם 60.9 גרםשומן 442.0 גרם 442.0 גרםנתרן 799.3 מ״ג 799.3 מ״גחלבון 32.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 267.2 גרם 267.2 גרםכולסטרול 1306.0 מ״ג 1306.0 מ״גסידן 1081.6 מ״ג 1081.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 9786.4 מ״ג 9786.4 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 4335 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
3 1/2מיכלים או 875 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2גביעי או 400 גרם שמנת חמוצה 15%
ממרחים
-
3 כפות ממרח בטעם פררו שוקולד
-
3 כפות ממרח בטעם פררו תות
-
3 כפות ממרח בטעם פררו לבן
שכבת הביסקוויטים
-
2חבילות או 500 גרם פתי בר וניל
-
1 כף קפה נמס
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1/2 כוס מים קריםלערבב יחד את האבקה והמים לכוס קפה
ציפוי
-
1/2מיכל או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2חבילות או 200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן