טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן

רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    4335
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4335.2 קק״ל 4335.2 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 60.9 גרם
    שומן 442.0 גרם 442.0 גרם
    נתרן 799.3 מ״ג 799.3 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 267.2 גרם 267.2 גרם
    כולסטרול 1306.0 מ״ג 1306.0 מ״ג
    סידן 1081.6 מ״ג 1081.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 9786.4 מ״ג 9786.4 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    4335
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4335.2 קק״ל 4335.2 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 60.9 גרם
    שומן 442.0 גרם 442.0 גרם
    נתרן 799.3 מ״ג 799.3 מ״ג
    חלבון 32.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 267.2 גרם 267.2 גרם
    כולסטרול 1306.0 מ״ג 1306.0 מ״ג
    סידן 1081.6 מ״ג 1081.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 9786.4 מ״ג 9786.4 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
קרין גורן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קרם

שכבת הביסקוויטים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
  2. מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
  3. משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
  4. מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
  5. מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
  6. מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
  7. מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
טריקולד של קרין גורן. צילום: שניר גוואטה
טריקולד של קרין גורן. צילום: שניר גוואטה

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      חנות “המזווה המתוק”.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות