ירקות ירוקים אסיאתים בכמה דקות!
אמיר דן מכין מנת ירקות ירוקים אסיאתים מוקפצים, התוספת המושלמת לכל ארוחה ומנה בריאה, טעימה וקראנצ'ית בפני עצמה שכיף להכין וכיף לאכול תמיד
אמיר דן מכין מנת ירקות ירוקים אסיאתים מוקפצים, התוספת המושלמת לכל ארוחה ומנה בריאה, טעימה וקראנצ'ית בפני עצמה שכיף להכין וכיף לאכול תמיד
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.5 קק״ל 738.2 קק״לפחמימות 11.4 גרם 45.7 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 96.2 מ״ג 384.8 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.0 מ״ג 267.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 566.6 מ״ג 2266.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.5 קק״ל 738.2 קק״לפחמימות 11.4 גרם 45.7 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 96.2 מ״ג 384.8 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.0 מ״ג 267.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 566.6 מ״ג 2266.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 אפונת שלג בינוניות
-
10 אספרגוסים בינונייםחלוט וחתוך למקלות 5 ס"מ
-
100 גרם שעועית ירוקה דקהחלוטה
-
2 קישואים בינונייםפרוסים במנדולינה ל-1 ס"מ
-
1 באק צ’וי בינוניחלוט חתוך ל-6
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןפרוס דק
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רטרי חתוך לרצועות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
4 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 לימון בינוניסחוט
-
2 כפות שומשוםמזרח מערבקלוי
קישוט
-
מזרח מערבמטוגנים לקישוט
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות הירוקים בצורה גסה.
- במחבת מחממים שמן, מוסיפים את השום ומערבבים קלות.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, את הצ’ילי החריף ומטגנים מעט.
- מוסיפים את כל הירקות למחבת ומטגנים קלות.
- במקביל, אם רוצים מטגנים דף אורז בשמן עמוק עד שהוא נהיה קריספי. מוציאים ושומרים בצד - זה יהיה הקישוט ויוסיף קריספיות למנה.
- כשהירקות מתחילים להיות רכים, מתבלים (למעט השומשום) שימו לב שהסויה מלוחה ולכן הזהרו עם המלח.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בנדיבות שומשום קלוי, חותכים בעזרת הידיים את דף האורז המטוגן ומקשטים.
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות הירוקים בצורה גסה.
- במחבת מחממים שמן, מוסיפים את השום ומערבבים קלות.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, את הצ’ילי החריף ומטגנים מעט.
- מוסיפים את כל הירקות למחבת ומטגנים קלות.
- במקביל, אם רוצים מטגנים דף אורז בשמן עמוק עד שהוא נהיה קריספי. מוציאים ושומרים בצד - זה יהיה הקישוט ויוסיף קריספיות למנה.
- כשהירקות מתחילים להיות רכים, מתבלים (למעט השומשום) שימו לב שהסויה מלוחה ולכן הזהרו עם המלח.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בנדיבות שומשום קלוי, חותכים בעזרת הידיים את דף האורז המטוגן ומקשטים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
טיפ לדף אורז, במקום מטוגן, שימו 30 שניות במיקרוגל. תענוג נטול שמן
כל כך נהנת מהמתכונים הנפלאים שלכם
אין על המתכונים שלכם אשמח בבקשה לעוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב תודה ענקית
תודה רבה! יש לנו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וללא חלב באתר. אפשר למצוא אותם דרך קוביית ה”חיפוש” בתחילת העמוד. מצורף לינק לחלק מהמתכונים לעיונכם: https://foody.co.il/?s=%D7%9C%D7%9C%D7%90%20%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9F
בהצלחה!