-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1640.4 קק״ל 19685.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 76.0 גרםשומן 178.7 גרם 2144.2 גרםנתרן 138.4 מ״ג 1661.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 138.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.5 גרםשומן רווי 13.9 גרם 166.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 683.2 מ״גסידן 22.9 מ״ג 274.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 29.5 מ״גאשלגן 373.0 מ״ג 4475.8 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.3 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1640
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1640.4 קק״ל 19685.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 76.0 גרםשומן 178.7 גרם 2144.2 גרםנתרן 138.4 מ״ג 1661.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 138.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.5 גרםשומן רווי 13.9 גרם 166.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 683.2 מ״גסידן 22.9 מ״ג 274.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 29.5 מ״גאשלגן 373.0 מ״ג 4475.8 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1640 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי עוף
-
500 גרם עוף טחון
-
2 בצלי שאלוט בינוניים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 חופן כוסברה
-
1 ביצה M
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
ציפוי
-
1 כוס שומשום
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
רוטב
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות מירין
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום ואת הג’ינג’ר. קולפים וקוצצים דק את השאלוטים, קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה. מעבירים את השומשום לקערה רחבה. סוחטים את מיץ הלימון.
- מגררים את הג’ינג’ר וקוצצים דק את הבצל הירוק בשביל הרוטב.
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הכדורים. מקררים כ-30 דקות במקרר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
- בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מתערובת הבשר המקוררת. מגלגלים כל כדור בשומשום.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד שהם שחומים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים את הכדורים עם הרוטב.
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום ואת הג’ינג’ר. קולפים וקוצצים דק את השאלוטים, קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה. מעבירים את השומשום לקערה רחבה. סוחטים את מיץ הלימון.
- מגררים את הג’ינג’ר וקוצצים דק את הבצל הירוק בשביל הרוטב.
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הכדורים. מקררים כ-30 דקות במקרר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
- בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מתערובת הבשר המקוררת. מגלגלים כל כדור בשומשום.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכדורים עד שהם שחומים מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים את הכדורים עם הרוטב.
הערות
- אם המנה מיועדת לילדים, אפשר לוותר על שבבי הצ'ילי היבשים
הערות
- אם המנה מיועדת לילדים, אפשר לוותר על שבבי הצ'ילי היבשים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן