כדורי עוף על מקל בציפוי נאצ’וס

כדורי עוף פריכים שילדים אוהבים! כדורי עוף מטוגנים בציפוי נאצ'וס עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם - הכי כיף להכין ביחד עם הילדים
כדורי עוף פריכים שילדים אוהבים! כדורי עוף מטוגנים בציפוי נאצ'וס עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם - הכי כיף להכין ביחד עם הילדים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 602.3 קק״ל 2409.1 קק״ל
    פחמימות 67.8 גרם 271.0 גרם
    שומן 21.4 גרם 85.7 גרם
    נתרן 1993.2 מ״ג 7972.8 מ״ג
    חלבון 32.7 גרם 130.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 150.8 מ״ג 603.2 מ״ג
    סידן 35.6 מ״ג 142.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 454.8 מ״ג 1819.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 602.3 קק״ל 2409.1 קק״ל
    פחמימות 67.8 גרם 271.0 גרם
    שומן 21.4 גרם 85.7 גרם
    נתרן 1993.2 מ״ג 7972.8 מ״ג
    חלבון 32.7 גרם 130.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 150.8 מ״ג 603.2 מ״ג
    סידן 35.6 מ״ג 142.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 454.8 מ״ג 1819.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קובי אדרי
X

1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הפרגיות הטחונות, תפוחי האדמה, פירורי הפאנקו, המלח והפלפל.
  2. יוצרים כדורים ומכניסים מקלות.
  3. מכניסים להקפאה של שעתיים.
  4. מוציאים מהקפאה, מצפים בביצה הטרופה עם המלח ואז מצפים בפירורי הנאצ’וס.
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  6. מגישים עם רוטב צי’לי מתוק. בתאבון.
כדורי עוף על מקל בציפוי נאצ'וס
כדורי עוף על מקל בציפוי נאצ’וס. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות