כיסוני גיוזה ירוקים במילוי פרגיות, ירקות ותיבול מעולה

כיסוני גיוזה מטוגנים ומאודים ממולאים בפרגיות טחונות עם בצל, גזר, שום וג'ינג'ר. מנת פתיחה מושלמת לסעודה אסייתית
כיסוני גיוזה מטוגנים ומאודים ממולאים בפרגיות טחונות עם בצל, גזר, שום וג'ינג'ר. מנת פתיחה מושלמת לסעודה אסייתית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 77.3 קק״ל 2319.3 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 265.7 גרם
    שומן 2.8 גרם 85.1 גרם
    נתרן 207.6 מ״ג 6228.9 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 16.7 מ״ג 501.9 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 98.7 מ״ג 2961.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 77.3 קק״ל 2319.3 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 265.7 גרם
    שומן 2.8 גרם 85.1 גרם
    נתרן 207.6 מ״ג 6228.9 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 16.7 מ״ג 501.9 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 98.7 מ״ג 2961.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור

רון יוחננוב מלמד אתכם להכין בבית כיסונים יפניים הנקראים גיוזה. בגרסה שלו הכיסונים ממולאים בתערובת פרגית, ירקות, שום וג’ינג’ר בנוסח אסייתי, ומטוגנים ומאודים במחבת לקבלת מעטפת פריכה שמחמיאה מאוד למילוי רך ונימוח.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לבצק אחיד וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  2. מכינים את המילוי: קוצצים במעבד מזון את כל המרכיבים למילוי אחיד (אפשר גם לחתוך את הירקות ולערבב את הכל ידנית בקערה).
  3. מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה (או ידנית לעובי הכי דק שאפשר). קורצים עיגולים וממלאים אותם בכף גדושה מהמילוי. סוגרים מסביב למילוי (כמו בתמונה) ומקפלים לסגירה טובה.
  4. מחממים מחבת עם מעט שמן על כיריים ומטגנים את הכיסונים להזהבה. מוסיפים למחבת חצי כוס מים רותחים, מנמיכים מעט את החום, מכסים ומבשלים 10 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
  5. מגישים חם לצד רטבים.
גיוזה במילוי פרגיות
גיוזה במילוי פרגיות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות