-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.9 קק״ל 1959.1 קק״לפחמימות 18.8 גרם 150.6 גרםשומן 11.0 גרם 87.8 גרםנתרן 293.5 מ״ג 2348.3 מ״גחלבון 15.3 גרם 122.6 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.9 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״גסידן 49.3 מ״ג 394.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 19.8 מ״גאשלגן 307.5 מ״ג 2460.0 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 30.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות245
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.9 קק״ל 1959.1 קק״לפחמימות 18.8 גרם 150.6 גרםשומן 11.0 גרם 87.8 גרםנתרן 293.5 מ״ג 2348.3 מ״גחלבון 15.3 גרם 122.6 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.9 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 364.0 מ״גסידן 49.3 מ״ג 394.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 19.8 מ״גאשלגן 307.5 מ״ג 2460.0 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 30.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 245 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטיות
-
4 יחידות טורטיות גדולות
מילוי
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
2 שיני שוםקצוץ דק
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1/4 כוס רוטב סרירצ’האו גוואקאמולי
אופן הכנה
- שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים שמן, בצל קצוץ ושום ומטגנים היטב עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר טחון וממשיכים לטגן 3-4 דקות.
- מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהבשר מוכן.
- מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- בעזרת גלגלת פיצה חוצים את הטורטיות לשניים.
- מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה.
- מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בבלילת הקמח והמים וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים עד שקצוות הטורטייה נדבקים.
- פותחים את הכיס וממלאים אותו בבשר (לא ממלאים עד הסוף), מורחים את קצה הכיס שוב בבלילת הקמח והמים ומדביקים למשולש.
- מברישים כל כיסון בקצת שמן ומניחים כמה כיסונים בתוך סלסלת הטיגון של הנינג’ה.
- שמים את סלסלת הטיגון בנינג’ה בסמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ל200 מעלות ל4 דקות.
- כשהכיסונים מוכנים מגישים עם סרירצ’ה או גוואקמולי ליד.
אופן הכנה
- שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים שמן, בצל קצוץ ושום ומטגנים היטב עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר טחון וממשיכים לטגן 3-4 דקות.
- מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהבשר מוכן.
- מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- בעזרת גלגלת פיצה חוצים את הטורטיות לשניים.
- מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה.
- מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בבלילת הקמח והמים וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים עד שקצוות הטורטייה נדבקים.
- פותחים את הכיס וממלאים אותו בבשר (לא ממלאים עד הסוף), מורחים את קצה הכיס שוב בבלילת הקמח והמים ומדביקים למשולש.
- מברישים כל כיסון בקצת שמן ומניחים כמה כיסונים בתוך סלסלת הטיגון של הנינג’ה.
- שמים את סלסלת הטיגון בנינג’ה בסמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ל200 מעלות ל4 דקות.
- כשהכיסונים מוכנים מגישים עם סרירצ’ה או גוואקמולי ליד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן