כיף לחלוק אותן! לחמניות תלושותי עם גבינת קממבר נמסה
אם תעקבו אחרי כל שלבי המתכון, התוצאה תהיה הרבה מעבר למצופה! קבלו מתכון להכנת לחמניות תלושותי שאופים ביחד עם גבינת הקממבר
אם תעקבו אחרי כל שלבי המתכון, התוצאה תהיה הרבה מעבר למצופה! קבלו מתכון להכנת לחמניות תלושותי שאופים ביחד עם גבינת הקממבר
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.6 קק״ל 4514.7 קק״לפחמימות 26.8 גרם 456.0 גרםשומן 13.1 גרם 223.0 גרםנתרן 314.4 מ״ג 5344.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 150.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרםשומן רווי 4.7 גרם 80.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 549.6 מ״גסידן 84.1 מ״ג 1430.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 826.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.6 קק״ל 4514.7 קק״לפחמימות 26.8 גרם 456.0 גרםשומן 13.1 גרם 223.0 גרםנתרן 314.4 מ״ג 5344.6 מ״גחלבון 8.8 גרם 150.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרםשומן רווי 4.7 גרם 80.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 549.6 מ״גסידן 84.1 מ״ג 1430.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 826.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.4 מ״גסגור
יש לא מעט מתכונים של לחמניות כאלה ואחרות, אבל מתכון כזה מעולה עוד לא ראיתם! לחמניות שמרים רכות ואווריריות שנאפות ביחד עם גבינת קממבר שנמסה באפייה והופכת למעין מטבל עשיר וטעים ברמות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 266 | כמות מנות 17 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניות
-
120מ"ל או 1/2 כוס מים פושרים
-
10גרם או 1 כף שמרים יבשים
-
600גרם או 4 1/4 כוסות קמח לחם
-
10גרם או 1 כף סוכר לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
240מ"ל או 1 כוס מים פושרים
-
60מ"ל או 1/4 כוס שמן זית
קממבר
-
400 גרם גבינת קממבר
-
4 כפות שמן זיתלשימון הקממבר
-
1 גבעול רוזמרין
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את חצי כוס המים והשמרים להמסה ומניחים בצד למשך כמה דקות, עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים את תערובת השמרים, יתר המים ושמן הזית ולשים לבצק אחיד (אפשר גם במיקסר עם וו לישה).
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 20 דקות. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים קלות. מכסים ומתפיחים שוב 20 דקות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
- מוציאים את הבצק מהקערה ותופחים עליו להורדת האוויר. מחלקים ל-8 חלקים, מכדררים ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה עגול הנמל בצורת מעגל. מניחים את הקממבר במרכז, מכסים ומתפיחים חצי שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חורצים חריצים אלכסוניים בקממבר, מזלפים מעליו מעט שמן זית ומניחים מעל רוזמרין. מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים כ-20 דקות, או עד השחמה עמוקה של הבצק.
- מוציאים, מצננים מעט, תולשים את כדורי המאפה וטובלים בקממבר.
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את חצי כוס המים והשמרים להמסה ומניחים בצד למשך כמה דקות, עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים את תערובת השמרים, יתר המים ושמן הזית ולשים לבצק אחיד (אפשר גם במיקסר עם וו לישה).
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 20 דקות. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים קלות. מכסים ומתפיחים שוב 20 דקות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
- מוציאים את הבצק מהקערה ותופחים עליו להורדת האוויר. מחלקים ל-8 חלקים, מכדררים ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה עגול הנמל בצורת מעגל. מניחים את הקממבר במרכז, מכסים ומתפיחים חצי שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חורצים חריצים אלכסוניים בקממבר, מזלפים מעליו מעט שמן זית ומניחים מעל רוזמרין. מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים כ-20 דקות, או עד השחמה עמוקה של הבצק.
- מוציאים, מצננים מעט, תולשים את כדורי המאפה וטובלים בקממבר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי, אם אני רוצה להכין את זה אצלי ואז לתת לחברה שתאפה בביתה, איך אפשר לעשות את זה? תודה
כן! לגמרי!! לקחת איתך את הלחמניות בהתפחה האחרונה
שלום רב. האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
קמח כוסמין לבן כן (לא מלא)