כנאפה מלוחה שגונבת את ההצגה!

טעמתם כבר כנאפה מלוחה? המנה שהולכת לשגע את כל הבית! שערות קאדיף פריכות וקראנצ'יות עם מלית גבינה וירקות! 5 דקות עבודה ויש לכם מנה משגעת
טעמתם כבר כנאפה מלוחה? המנה שהולכת לשגע את כל הבית! שערות קאדיף פריכות וקראנצ'יות עם מלית גבינה וירקות! 5 דקות עבודה ויש לכם מנה משגעת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.3 קק״ל 2606.0 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 171.3 גרם
    שומן 32.8 גרם 196.8 גרם
    נתרן 371.3 מ״ג 2228.0 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.6 גרם 69.5 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 89.9 מ״ג 539.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 277.7 מ״ג 1666.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.3 קק״ל 2606.0 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 171.3 גרם
    שומן 32.8 גרם 196.8 גרם
    נתרן 371.3 מ״ג 2228.0 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.6 גרם 69.5 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 89.9 מ״ג 539.6 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 277.7 מ״ג 1666.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את שערות הקדאיף ושופכים מחצית מכמות המזולהמערבבים היטב כך שכל שערות הקדאיף יהיו עטופות ומשומנות.

    שכל שערות הקדאיף יהיו עטופות במחמאה. צילום: שי אפגין
    שכל שערות הקדאיף יהיו עטופות במזולה. צילום: שי אפגין

  2. במחבת שמים 2 כפות מזולה מומסת ומטגנים את הירקות עד שהם מתרככים.

    מטגנים את הירקות עד שהם מתרככים. צילום: שי אפגין
    מטגנים את הירקות עד שהם מתרככים. צילום: שי אפגין

  3. במחבת בקוטר 20 ס”מ שמים שתי כפיות מזולה מומסת ומסדרים שכבה דקה אך אחידה של שערות הקדאיף.
  4. על השכבה הראשונה מורחים את גבינת הטוב טעם בצורה אחידה, מפוררים את הבולגרית ומוסיפים את הירקות ומכסים עם שערות הקדאיף שנותרו לנו.
    במחבת מסדרים שכבה דקה אך אחידה של שערות קדאיף. צילום: שי אפגין
    במחבת מסדרים שכבה דקה אך אחידה של שערות קדאיף. צילום: שי אפגין

    מפוררים בצורה אחידה את הבולגרית. צילום: שי אפגין
    מפוררים בצורה אחידה את הבולגרית. צילום: שי אפגין

  5. מתחילים לבשל על אש קטנה, כל כמה דקות מוסיפים למחבת מסביב לדקאיף כפית מזולה מידי פעם מרימים קצת את הקדאיף ובודקים שהוא שחום-זהוב.
  6. לאחר שצד אחד טוגן היטב, מורידים את המחבת מהאש, לוקחים צלחת בקוטר המחבת ומניחים את הצלחת על קדאיף. הופכים את הקדאיף עם המחבת על הצלחת בצורה זהירה.
  7. שמים שוב כף מזולה על המחבת ומורידים מהצלחת את הקדאיף למחבת לטיגון מצדו השני. גם כאן, מרימים ובודקים שהקדאיף משחים עד המידה הרצויה.

    מחזירים את הכנאפה לטיגון נוסף מהצד השני. צילום: שי אפגין
    מחזירים את הכנאפה לטיגון נוסף מהצד השני. צילום: שי אפגין

  8. בסוף הטיגון מורידים את הקדאיף על צלחת הגשה ונהנים. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה ועירית ליד.
    כנאפה מלוח. צילום: שי אפגין
    כנאפה מלוח. צילום: שי אפגין

    בתיאבון! צילום: שי אפגין
    בתיאבון! צילום: שי אפגין


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה מלוחה שגונבת את ההצגה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות