כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי בנינג’ה
הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
הנשנוש הכי טעים שיש: השף ישראל אהרוני מכין כנפיים אפויות ברוטב סויה ובלסמי. מנה נהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול, אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.7 גרםשומן 57.4 גרם 229.6 גרםנתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״גחלבון 77.6 גרם 310.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרםכולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״גסידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1002
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1001.6 קק״ל 4006.3 קק״לפחמימות 48.2 גרם 192.7 גרםשומן 57.4 גרם 229.6 גרםנתרן 1791.8 מ״ג 7167.1 מ״גחלבון 77.6 גרם 310.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.8 גרםשומן רווי 17.1 גרם 68.2 גרםכולסטרול 460.7 מ״ג 1842.6 מ״גסידן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 1082.4 מ״ג 4329.5 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 28.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1002 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
20 כנפי עוף בינוניות
-
1/2 כוס מים
-
20 שיני שום
-
1/2 כוס סירופ מייפל
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס חומץ בלסמי
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
1 כפית קינמון טחון
הגשה
-
3 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר ימינה למצב “טיגון באוויר/בישול”, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות בתכנית אידוי.
- בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
- מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים את המכסה.
- מכוונים לתכנית “טיגון באוויר חם” בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
- קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר ימינה למצב “טיגון באוויר/בישול”, בוחרים עוצמה גבוהה ומכוונים ל-5 דקות בתכנית אידוי.
- בינתיים מערבבים בקערה את השום הכתוש, המייפל, הסויה, החומץ הבלסמי, הג’ינג’ר והקינמון.
- מכניסים את הכנפיים (נקיות ויבשות) למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שבסיר (ללא המרינדה, שומרים על המרינדה בצד) וסוגרים את המכסה.
- מכוונים לתכנית “טיגון באוויר חם” בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהכנפיים מקבלות צבע זהוב ויפה.
- קוצצים את הבצל הירוק. מוציאים בזהירות את הכנפיים מהסלסילה לצלחת הגשה ומפזרים מעל מהבצל הירוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם עובד גם בנינג’ה גריל? לא ברור מהמתכון לאיזה מכשיר מט
היי דנה, המתכון מתאים למכשיר סמארט ליד OL553 – ראי באביזרים
לא ברור בשביל מה צריך להפעיל סיר לחץ בלי כלום?
היי, לא הבנו את השאלה. בסיר יש כנפיים! זה המתכון!
שלום רב, לא הבנתי בשלב הראשון בבישול בלחץ, שמים את הכנפיים על הרשת?
היי נורה, בשלב הבישול בלחץ הכנפיים עוד לא נמצאות במתכון. קראי שוב את סדר הסעיפים ועדכני אותנו איך יצא. בתיאבון!