כנפיים ברוטב סויה ומייפל שחומות ועסיסיות
לא רק "על האש": קבלו מתכון לכנפיים ברוטב סויה ומייפל צלויות בתנור, פריכות, עסיסיות וטעימות. הבטחה שלנו - לא תפסיקו לנשנש!
לא רק "על האש": קבלו מתכון לכנפיים ברוטב סויה ומייפל צלויות בתנור, פריכות, עסיסיות וטעימות. הבטחה שלנו - לא תפסיקו לנשנש!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.6 קק״ל 2478.3 קק״לפחמימות 35.1 גרם 140.5 גרםסוכר 37.1 גרם 148.5 גרםשומן 33.1 גרם 132.2 גרםנתרן 1828.0 מ״ג 7312.1 מ״גחלבון 44.6 גרם 178.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 10.3 גרם 41.0 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 44.6 מ״ג 178.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 519.5 מ״ג 2078.1 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.6 קק״ל 2478.3 קק״לפחמימות 35.1 גרם 140.5 גרםסוכר 37.1 גרם 148.5 גרםשומן 33.1 גרם 132.2 גרםנתרן 1828.0 מ״ג 7312.1 מ״גחלבון 44.6 גרם 178.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 10.3 גרם 41.0 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 44.6 מ״ג 178.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 519.5 מ״ג 2078.1 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 620 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
1 ק"ג כנפי עוף
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1/3 כוס סירופ מייפל
-
3 כפות רוטב סויה קלאסי קנורלפי הטעם
-
3 שיני שוםכתושות
הגשה
-
חופן שומשוםקלוי
-
2 כפות ספייסי מיונז
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי, המייפל, הסויה והשום.
- מוסיפים לקערה את הכנפיים, מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך 20 דקות לפחות.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית, יוצקים מעל כמה כפות מהרוטב וצולים במשך כ-30 דקות עד השחמה יפה.
- אפשר באמצע התהליך לפתוח את התנור ולהבריש את הכנפיים בשאריות הרוטב.
- מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים לצד ספייסי מיונז.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי, המייפל, הסויה והשום.
- מוסיפים לקערה את הכנפיים, מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך 20 דקות לפחות.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית, יוצקים מעל כמה כפות מהרוטב וצולים במשך כ-30 דקות עד השחמה יפה.
- אפשר באמצע התהליך לפתוח את התנור ולהבריש את הכנפיים בשאריות הרוטב.
- מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים לצד ספייסי מיונז.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
שלום רב איך מכינים סםייסי מיונז
היי יורם! אפשר לערבב רבע כוס מיונז עם כף רוטב חריף כמו סריראצ’ה למשל. אפשר להוסיף חריפות לפי הטעם. בהצלחה!
שלום, אפשר עם חלקים אחרים של העוף?
היי יפה! חלקים אחרים יהיו פחות קריספיים ופחות יתאימו למתכון הספציפי הזה. בהצלחה!
כל הכבוד על המאכלים שלכם אני בחיים לא קנייתי כנפיים אבל בישלתי לפי המרשם שלכם יצא פצצה
כיף לשמוע מרגלית! מזמינים אותך לנסות עוד מתכונים נוספים שלנו וליהנות 🙂