עופו על המנה הזו: כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי ממכר
תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד
תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד
- אילן פנחס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.6 קק״ל 2703.4 קק״לפחמימות 27.3 גרם 163.9 גרםשומן 23.8 גרם 143.1 גרםנתרן 752.3 מ״ג 4514.0 מ״גחלבון 31.5 גרם 188.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרםשומן רווי 7.1 גרם 42.6 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 524.4 מ״ג 3146.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות451
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.6 קק״ל 2703.4 קק״לפחמימות 27.3 גרם 163.9 גרםשומן 23.8 גרם 143.1 גרםנתרן 752.3 מ״ג 4514.0 מ״גחלבון 31.5 גרם 188.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרםשומן רווי 7.1 גרם 42.6 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 524.4 מ״ג 3146.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 451 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
1 ק"ג כנפי עוףכנפיים נקיות שטופות ממלח
-
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
רוטב צ׳ילי
-
1 ליטר רוטב צ’ילי מתוק
-
100 גרם סוכר חום
-
100 גרם רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
-
2 שיני שום
-
20 גרם שורש ג’ינג’ר
-
1/3 כוס מים
אופן הכנה
- בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הכנפיים יחד עם קמח תפו”א.
- מסננים את הכנפיים משאריות קמח ומעבירים לסלסלות של הצ’יפסר, כך שימלאו רק מחצית מגובהן. מטגנים עד הזהבה. ומוציאים את הכנפיים לצלחת מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא.
- מוציאים את הרשת מהשמן ותולים על הצ’יפסר להמתנה לטיגון שני.
- לאחר 3 דקות מורידים שוב את הכנפיים לצ’יפסר לטיגון נוסף מוציאים אחרי 3 דקות או עד שהכנפיים מוכנות.
- מכינים את הרוטב: כותשים את השום ומבשלים את כל המרכיבים בסיר רחב על אש בינונית.
- מפזרים בצל ירוק (לא חובה) ומגישים את הכנפיים עם הרוטב.
אופן הכנה
- בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הכנפיים יחד עם קמח תפו”א.
- מסננים את הכנפיים משאריות קמח ומעבירים לסלסלות של הצ’יפסר, כך שימלאו רק מחצית מגובהן. מטגנים עד הזהבה. ומוציאים את הכנפיים לצלחת מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא.
- מוציאים את הרשת מהשמן ותולים על הצ’יפסר להמתנה לטיגון שני.
- לאחר 3 דקות מורידים שוב את הכנפיים לצ’יפסר לטיגון נוסף מוציאים אחרי 3 דקות או עד שהכנפיים מוכנות.
- מכינים את הרוטב: כותשים את השום ומבשלים את כל המרכיבים בסיר רחב על אש בינונית.
- מפזרים בצל ירוק (לא חובה) ומגישים את הכנפיים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
הכמויות במתכון נראות מוגזמת ביחס לסרטון
היי יסמין, בסרטון מכינים חצי ק”ג כנפיים, המתכון הוא של ק”ג, כך שהכמויות מוכפלות
מקריאת המתכון מצאתי שאין חמאה במרכיביםואילו באופן ההכנה מצויין תוספת חמאה.בסרטון יש בצל ירוק למרכיבים אין את המוצר
תודה ששמת לב – החמאה מופיעה בטעות. תיקנו.
יש טעויות במתכון
תודה, המתכון נבדק.
מתכון בסרטון שונה מהמתכון הכתוב, בנוסף לא ברור מאיפה צצה החמאה בסוף המתכון ושאין אותה במצרכים