פריכות ללא פשרות: כרובית פריכה בזיגוג מבריק
מצאנו את הנשנוש המושלם! פרחי כרובית אפויים ופריכים, בציפוי פנקו ושלל תבלינים, עטופים ברוטב מתקתק ופיקנטי מצ'ילי מתוק, סרירצ'ה וטריאקי
מצאנו את הנשנוש המושלם! פרחי כרובית אפויים ופריכים, בציפוי פנקו ושלל תבלינים, עטופים ברוטב מתקתק ופיקנטי מצ'ילי מתוק, סרירצ'ה וטריאקי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 469.0 קק״ל 1406.9 קק״לפחמימות 75.6 גרם 226.9 גרםשומן 8.5 גרם 25.4 גרםנתרן 2269.0 מ״ג 6807.0 מ״גחלבון 21.7 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 33.3 גרםשומן רווי 2.4 גרם 7.3 גרםכולסטרול 7.2 מ״ג 21.6 מ״גסידן 200.5 מ״ג 601.4 מ״גברזל 4.5 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 1492.4 מ״ג 4477.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות469
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 469.0 קק״ל 1406.9 קק״לפחמימות 75.6 גרם 226.9 גרםשומן 8.5 גרם 25.4 גרםנתרן 2269.0 מ״ג 6807.0 מ״גחלבון 21.7 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 33.3 גרםשומן רווי 2.4 גרם 7.3 גרםכולסטרול 7.2 מ״ג 21.6 מ״גסידן 200.5 מ״ג 601.4 מ״גברזל 4.5 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 1492.4 מ״ג 4477.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 469 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית פריכה
-
1 ראש כרוביתמופרדת לפרחים
-
1 כוס חלב 3%או חלב צמחי ללא תוספת סוכר
-
70 גרם קמח לבןאו קמח ללא גלוטן, חצי כוס
-
2 כפיות אבקת שום
-
1 כפית כמון טחוןאופציונלי
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
1 בקבוק תרסיס שמן זיתאו שמן אחר
רוטב
-
0.33 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
-
1/4 כוס קטשופ
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
הגשה
-
1 חופן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים את פירורי הפנקו בכלי שטוח.
- טורפים בקערה את החלב, הקמח וכל התבלינים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- טובלים כל פרח כרובית בבלילה, אחרי זה בפירורי פנקו, לכיסוי מלא, ומסדרים אותם על גבי התבנית. מתיזים קצת שמן.
- אופים את הכרוביות כ-25 דקות, או עד להשחמה יפה.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב.
- מעבירים את הכרוביות לתוך הקערה (אפשר בנגלות), ומערבבים עד שהן מצופות ברוטב המבריק.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים את פירורי הפנקו בכלי שטוח.
- טורפים בקערה את החלב, הקמח וכל התבלינים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- טובלים כל פרח כרובית בבלילה, אחרי זה בפירורי פנקו, לכיסוי מלא, ומסדרים אותם על גבי התבנית. מתיזים קצת שמן.
- אופים את הכרוביות כ-25 דקות, או עד להשחמה יפה.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב.
- מעבירים את הכרוביות לתוך הקערה (אפשר בנגלות), ומערבבים עד שהן מצופות ברוטב המבריק.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן