באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

אוכלים ת’ראש – כרובית שלמה אפויה בציפוי מייפל משגע

עד שתקמטו את נייר האפייה כדי להגיש עליו את הכרובית היא כבר תהיה מוכנה – מתכון לכרובית שלמה עטופה בשמן זית, מייפל ופלפל שחור ממש כמו במסעדה. אייל שני, מאחוריך
עד שתקמטו את נייר האפייה כדי להגיש עליו את הכרובית היא כבר תהיה מוכנה – מתכון לכרובית שלמה עטופה בשמן זית, מייפל ופלפל שחור ממש כמו במסעדה. אייל שני, מאחוריך
  • Ninja
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 159.7 קק״ל 638.7 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 56.7 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.8 גרם
    נתרן 2137.8 מ״ג 8551.4 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.4 מ״ג 277.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 857.1 מ״ג 3428.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 159.7 קק״ל 638.7 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 56.7 גרם
    שומן 8.5 גרם 33.8 גרם
    נתרן 2137.8 מ״ג 8551.4 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.4 מ״ג 277.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 857.1 מ״ג 3428.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
Ninja
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית


אופן הכנה

  1. מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
  2. שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  3. מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
  4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה שמן זית, מייפל וצ’ילי גרוס.
  5. משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון ופותחים את המכסה
  6. מברישים בנדיבות בציפוי ומפזרים מלח גס, עלי טימין ופלפל שחור.
  7. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באויר חם.
  8. מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות. בודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין (היא צריכה לחתוך את הכרובית בצורה חלקה) במידת הצורך מאפשרים לכרובית להטגן באוויר החם עוד 2 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוכלים ת’ראש – כרובית שלמה אפויה בציפוי מייפל משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    יוסי זוהר

    שמדובר בכרובית זה ממש מעדן ולא משנה איך

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות