עוף בגריל עם סלט עשבי תיבול
איך מכינים עוף ב-20 דקות? משה שגב עם מתכון משגע של עוף בגריל עם פטנט מיוחד - משתמשים בכרעי עוף ללא עצמות ונהנים מזמן בישול מהיר
איך מכינים עוף ב-20 דקות? משה שגב עם מתכון משגע של עוף בגריל עם פטנט מיוחד - משתמשים בכרעי עוף ללא עצמות ונהנים מזמן בישול מהיר
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 493.6 קק״ל 1974.6 קק״לפחמימות 2.5 גרם 10.2 גרםשומן 29.3 גרם 117.1 גרםנתרן 2000.2 מ״ג 8000.9 מ״גחלבון 53.1 גרם 212.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 5.1 גרם 20.2 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 62.4 מ״ג 249.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 674.1 מ״ג 2696.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות494
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 493.6 קק״ל 1974.6 קק״לפחמימות 2.5 גרם 10.2 גרםשומן 29.3 גרם 117.1 גרםנתרן 2000.2 מ״ג 8000.9 מ״גחלבון 53.1 גרם 212.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 5.1 גרם 20.2 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 62.4 מ״ג 249.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 674.1 מ״ג 2696.6 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 494 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
4 כרעי עוף בינוניות
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1 כפית פלפל שחור טחון
סלט
-
1/2 כוס זיתים ירוקים
-
1/2 צרור כוסברה
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור עלי רוקט
-
4 כפות מיץ לימון
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחלצים את העצמות מהכרעיים בעזרת סכין חדה ומשטחים את כרעי העוף לסטייקים. לחלופין, מבקשים מהקצב כרעי עוף חצויות ללא עצמות.
- מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. מניחים את כרעי העוף עם העור כלפי מטה, וצולים היטב מצד אחד. כשהעור מזהיב, הופכים לצד השני וצולים עוד כ-3 דקות. לחלופין, אפשר לצלות את כרעי העוף על המנגל.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את עשבי התיבול.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מגישים את העוף עם הסלט.
אופן הכנה
- מחלצים את העצמות מהכרעיים בעזרת סכין חדה ומשטחים את כרעי העוף לסטייקים. לחלופין, מבקשים מהקצב כרעי עוף חצויות ללא עצמות.
- מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. מניחים את כרעי העוף עם העור כלפי מטה, וצולים היטב מצד אחד. כשהעור מזהיב, הופכים לצד השני וצולים עוד כ-3 דקות. לחלופין, אפשר לצלות את כרעי העוף על המנגל.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את עשבי התיבול.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מגישים את העוף עם הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן