לא סתם בראוניז: רון יוחננוב משלב שוקולד וחלבה בעוגה מושלמת לפסח
בראוניז מגיע בשלל צורות וצבעים ועם כל מיני תוספות, אבל אנחנו ישראלים ולנו יש חלבה! אז למה לא להוסיף גם אותה לחגיגה המתוקה הזו בבראוניז שלנו?
בראוניז מגיע בשלל צורות וצבעים ועם כל מיני תוספות, אבל אנחנו ישראלים ולנו יש חלבה! אז למה לא להוסיף גם אותה לחגיגה המתוקה הזו בבראוניז שלנו?
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4447.2 קק״ל 4447.2 קק״לפחמימות 497.8 גרם 497.8 גרםשומן 243.4 גרם 243.4 גרםנתרן 1621.6 מ״ג 1621.6 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 33.9 גרם 33.9 גרםשומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרםכולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 598.2 מ״ג 598.2 מ״גברזל 23.6 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 2509.8 מ״ג 2509.8 מ״גאבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות4447
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4447.2 קק״ל 4447.2 קק״לפחמימות 497.8 גרם 497.8 גרםשומן 243.4 גרם 243.4 גרםנתרן 1621.6 מ״ג 1621.6 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 33.9 גרם 33.9 גרםשומן רווי 102.4 גרם 102.4 גרםכולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 598.2 מ״ג 598.2 מ״גברזל 23.6 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 2509.8 מ״ג 2509.8 מ״גאבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״גסגור
רוצים מתכון לבראוניז שוקולדי, נימוח וכשר לפסח? קיבלתם! ולא סתם, מתכון של רון יוחננוב, בשילוב שקדים טחונים לכבוד החג, ללא קמח ועם תוספת של חלבה מעל. איזה כיף לאורחים שלכם שיקבלו קובייה מהבראוניז המושלם הזה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 4447 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
1 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
100 גרם קורנפלור
-
100 גרם שקדים טחונים
-
1 קורט מלח דק
-
100 גרם חלבה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
- מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
- מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם שאר המרכיבים.
- מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים את החלבה מעל, ואופים בתנור במשך כ-20 דקות.
- מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור) ומכניסים את התבנית להקפאה למשך שעה כדי לעצור את האפייה ולשמר את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
- מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
- מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
- מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם שאר המרכיבים.
- מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים את החלבה מעל, ואופים בתנור במשך כ-20 דקות.
- מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור) ומכניסים את התבנית להקפאה למשך שעה כדי לעצור את האפייה ולשמר את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
- מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
היי רון האלוף, אני רואה שאתה מפרסם מתכון עם התנור סימנס, עכשיו רכשתי אותו ואשמח שתפנה אותי לעוד מתכונים עם התנור שאלמד את הפונקציות שלו דרך הידע הרב שלך