לא רק לצמחוניים: סטייק כרוב סגול עם גבינת פטה

סטייק כרוב אפוי וצלוי בתוספת דבש ותבלינים שיוצא עסיסי ומלא טעמים, שמגרה לא רק את האורחים הצמחוניים. תוספת בסגול מושלם לשולחן החג שלכם
סטייק כרוב אפוי וצלוי בתוספת דבש ותבלינים שיוצא עסיסי ומלא טעמים, שמגרה לא רק את האורחים הצמחוניים. תוספת בסגול מושלם לשולחן החג שלכם
  • נעמה רן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.4 קק״ל 1730.4 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 170.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 106.8 גרם
    נתרן 152.1 מ״ג 912.5 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.8 מ״ג 658.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 540.5 מ״ג 3243.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.4 קק״ל 1730.4 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 170.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 106.8 גרם
    נתרן 152.1 מ״ג 912.5 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.8 מ״ג 658.8 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 540.5 מ״ג 3243.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

סטייק כרוב סגול? בהחלט! פרוסות עבות של כרוב סגול עטוף בדבש, שמן זית ותבלינים שנצלה היטב בתנור, ומקבל רכות ומתקתקות שהופכת אותו למנה ראשונה מופלאה או אפילו למנה עיקרית לאורחים הצמחוניים שלכם בחג הקרוב.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
נעמה רן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרוב צלוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים את פרוסות הכרוב בתבנית, טורפים את מרכיבי נוזל הצלייה בקערית ויוצקים על פרוסות הכרוב.
  3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
  4. מסירים את נייר הכסף, מברישים או יוצקים על הכרוב מהנוזלים שבתבנית וצולים (ללא נייר כסף) 20 דקות נוספות עד שהכרוב רך וזהוב.
  5. מפזרים גבינה, מזלפים שמן זית בוזקים פטרוזיליה ומגישים.
    סטייק כרוב סגול ומעולה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
    סטייק כרוב סגול ומעולה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא רק לצמחוניים: סטייק כרוב סגול עם גבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות