להפציץ בקטנה: נשנושי פולנטה
המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״לפחמימות 0.5 גרם 23.0 גרםשומן 1.0 גרם 50.8 גרםנתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״גחלבון 0.8 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״גסידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות14
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״לפחמימות 0.5 גרם 23.0 גרםשומן 1.0 גרם 50.8 גרםנתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״גחלבון 0.8 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״גסידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 14 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס קמח תירס אינסטנט
-
1/2 ליטר חלב 3%
-
30 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
הברשה
אופן הכנה
- בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.
- יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.
- סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.
- מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
אופן הכנה
- בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.
- יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.
- סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.
- מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
שלום לכם היחס בין הנוזלים לתירס לא הגיוני, הוספתי לפחות 2 כוסות מים בנוסף לחצי כוס החלב
היי חגית, היחס בין המרכיבים תקין. התערובת צריכה להיות עיסתית, כפי שניתן לראות בתמונה
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- טעמים ייחודיים
- מאפים מלוחים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- מתכונים בזיל הזול
- סימנס
- קטניות וחיטה
- תוספות