להתפנק על מתכון של סבתא: אטריות לוקשלך

טעמים מנחמים של בית - מתכון כייפי לאכילה ולהכנה של אטריות טעימות ומשתבללות מקמח תפוחי אדמה. השדרוג האולטימטיבי למרק עוף! בנוסף לכל הטוב הזה הן גם כשרות לפסח
טעמים מנחמים של בית - מתכון כייפי לאכילה ולהכנה של אטריות טעימות ומשתבללות מקמח תפוחי אדמה. השדרוג האולטימטיבי למרק עוף! בנוסף לכל הטוב הזה הן גם כשרות לפסח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.1 קק״ל 876.3 קק״ל
    פחמימות 9.6 גרם 57.8 גרם
    שומן 7.7 גרם 46.5 גרם
    נתרן 711.6 מ״ג 4269.3 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 42.2 מ״ג 253.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 192.5 מ״ג 1154.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.1 קק״ל 876.3 קק״ל
    פחמימות 9.6 גרם 57.8 גרם
    שומן 7.7 גרם 46.5 גרם
    נתרן 711.6 מ״ג 4269.3 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 42.2 מ״ג 253.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 192.5 מ״ג 1154.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. טורפים קמח תפוחי אדמה עם המים בקערה.
  2. מוסיפים את הביצים והתבלינים וטוחנים בבלנדר מוט.

    לוקשלך בוש (צילום: שניר גואטה)
    טוחנים בבלנדר מוט את הרכיבים (צילום: דרור עינב)

  3. מחממים היטב את השמן במחבת. שופכים בעזרת מצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תהיה אחידה בעוביה.
  4. מטגנים והופכים לצד השני. מתקבלת מעין חביתית. ממשיכים עם יתרת הבלילה. את החביתיות המוכנות עורמים על צלחת זו על גבי זו ומקררים.
  5. מניחים על קרש 3 חביתיות זו על גבי זו, מגלגלים אותן למעין צינור ופורסים לעובי של 1 ס”מ.

    לוקשלך בוש (צילום: שניר גואטה)
    פורסים את גלילי הבצק (צילום: דרור עינב)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להתפנק על מתכון של סבתא: אטריות לוקשלך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות