להתפנק על מתכון של סבתא: אטריות לוקשלך
טעמים מנחמים של בית - מתכון כייפי לאכילה ולהכנה של אטריות טעימות ומשתבללות מקמח תפוחי אדמה. השדרוג האולטימטיבי למרק עוף! בנוסף לכל הטוב הזה הן גם כשרות לפסח
טעמים מנחמים של בית - מתכון כייפי לאכילה ולהכנה של אטריות טעימות ומשתבללות מקמח תפוחי אדמה. השדרוג האולטימטיבי למרק עוף! בנוסף לכל הטוב הזה הן גם כשרות לפסח
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.1 קק״ל 876.3 קק״לפחמימות 9.6 גרם 57.8 גרםשומן 7.7 גרם 46.5 גרםנתרן 711.6 מ״ג 4269.3 מ״גחלבון 9.9 גרם 59.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 42.2 מ״ג 253.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 192.5 מ״ג 1154.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות146
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.1 קק״ל 876.3 קק״לפחמימות 9.6 גרם 57.8 גרםשומן 7.7 גרם 46.5 גרםנתרן 711.6 מ״ג 4269.3 מ״גחלבון 9.9 גרם 59.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.7 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 42.2 מ״ג 253.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 192.5 מ״ג 1154.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 146 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
-
1/2 כוס מים
-
6 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- טורפים קמח תפוחי אדמה עם המים בקערה.
- מוסיפים את הביצים והתבלינים וטוחנים בבלנדר מוט.
- מחממים היטב את השמן במחבת. שופכים בעזרת מצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תהיה אחידה בעוביה.
- מטגנים והופכים לצד השני. מתקבלת מעין חביתית. ממשיכים עם יתרת הבלילה. את החביתיות המוכנות עורמים על צלחת זו על גבי זו ומקררים.
- מניחים על קרש 3 חביתיות זו על גבי זו, מגלגלים אותן למעין צינור ופורסים לעובי של 1 ס”מ.
אופן הכנה
- טורפים קמח תפוחי אדמה עם המים בקערה.
- מוסיפים את הביצים והתבלינים וטוחנים בבלנדר מוט.
- מחממים היטב את השמן במחבת. שופכים בעזרת מצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תהיה אחידה בעוביה.
- מטגנים והופכים לצד השני. מתקבלת מעין חביתית. ממשיכים עם יתרת הבלילה. את החביתיות המוכנות עורמים על צלחת זו על גבי זו ומקררים.
- מניחים על קרש 3 חביתיות זו על גבי זו, מגלגלים אותן למעין צינור ופורסים לעובי של 1 ס”מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן