10 דקות עבודה – לחם סודה מהיר עם גאודה ודובדבנים

אפרת ליכטנשטט מכינה לחם סודה מהיר. לחם עשיר וטעים במיוחד בזכות השימוש בגבינת אמנטל ודובדבנים. עשר דקות עבודה לכל היותר, ואתם ניצבים בפני כיכר ריחנית ומופלאה
אפרת ליכטנשטט מכינה לחם סודה מהיר. לחם עשיר וטעים במיוחד בזכות השימוש בגבינת אמנטל ודובדבנים. עשר דקות עבודה לכל היותר, ואתם ניצבים בפני כיכר ריחנית ומופלאה
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.8 קק״ל 2116.6 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 289.1 גרם
    שומן 12.2 גרם 73.4 גרם
    נתרן 1167.2 מ״ג 7003.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 102.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 45.6 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    סידן 186.3 מ״ג 1117.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 285.7 מ״ג 1714.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.8 קק״ל 2116.6 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 289.1 גרם
    שומן 12.2 גרם 73.4 גרם
    נתרן 1167.2 מ״ג 7003.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 102.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 45.6 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    סידן 186.3 מ״ג 1117.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 285.7 מ״ג 1714.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
אפרת ליכטנשטט
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים קמח, סודה לשתייה, מלח, זרעי קימל, גבינה, דובדבנים ואגוזי מלך, ומערבבים היטב לפיזור אחיד של החומרים. מוסיפים את הריוויון ומערבבים בכף עץ עד שנוצר בצק פירורי.
  3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומעבדים לכדור אחיד. לא מעבדים את הבצק יותר מדי כדי שהלחם לא יהיה דחוס.
  4. מעבירים את הכדור לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  5. חורצים חריצים עמוקים בצורת איקס, מקצה לקצה, עם קלף או סכין גדולה.
  6. אופים 45-55 דקות עד שקיסם הננעץ עמוק יוצא יבש.
  7. מקררים מעט לפני שפורסים.
  8. הלחם במיטבו ביום האפייה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
10 דקות עבודה – לחם סודה מהיר עם גאודה ודובדבנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    תמי

    היי, האם מכניסים את הכדור כמו שהוא ורק חורצים, או שגם משטחים אותו מעט?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא משטחים.

    Avatar
    סיגל סולומון

    איזה מענין מתכון מושלם ללחם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות