לחמג׳ון של סבתא איסה
ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
- ראובן מייסלוס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 378.0 קק״ל 7559.4 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1007.3 גרםשומן 12.3 גרם 245.3 גרםנתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״גחלבון 20.3 גרם 406.4 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 86.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרםכולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״גסידן 35.1 מ״ג 701.8 מ״גברזל 4.3 מ״ג 85.3 מ״גאשלגן 519.1 מ״ג 10381.4 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 105.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות378
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 378.0 קק״ל 7559.4 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1007.3 גרםשומן 12.3 גרם 245.3 גרםנתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״גחלבון 20.3 גרם 406.4 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 86.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרםכולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״גסידן 35.1 מ״ג 701.8 מ״גברזל 4.3 מ״ג 85.3 מ״גאשלגן 519.1 מ״ג 10381.4 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 105.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 378 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 בצל גדול
-
2 שיני שום
-
200 גרם משמשים מיובשים
-
300 גרם רסק עגבניותאו תרכיז עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זיתאו לפי הצורך
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליה
-
לפי הטעם ובהתאם לכמות הלחמג'ונים
-
1 לימון בינונילפי הטעם ובהתאם לכמות הלחמג'ונים
-
1 מנה רוטב סרירצ’הלפי הטעם ובהתאם לכמות הלחמג'ונים
אופן הכנה
- מדליקים את הגריל במוד Roast High ובינתיים קוצצים את הירקות. אחרי שהגריל מתחמם מוסיפים את הירקות ואת המשמשים המיובשים, שמן זית ותבלינים וצולים 7 דקות. מוציאים מהגריל ומקררים.
- אחרי שהתקרר מערבבים עם הבשר הטחון ורסק העגבניות. המלית מוכנה!
- מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. מזגגים בשמן זית ושמים להטפחה של לפחות 30 דקות.
- מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים את הבצק ומחלקים אותו ל-20 כדורים ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-30 דקות.
- משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית.
- מדליקים את הגריל על Grill Max מכניסים כל לחמג׳ון ל 3-4 דקות.
- מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!
אופן הכנה
- מדליקים את הגריל במוד Roast High ובינתיים קוצצים את הירקות. אחרי שהגריל מתחמם מוסיפים את הירקות ואת המשמשים המיובשים, שמן זית ותבלינים וצולים 7 דקות. מוציאים מהגריל ומקררים.
- אחרי שהתקרר מערבבים עם הבשר הטחון ורסק העגבניות. המלית מוכנה!
- מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. מזגגים בשמן זית ושמים להטפחה של לפחות 30 דקות.
- מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים את הבצק ומחלקים אותו ל-20 כדורים ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-30 דקות.
- משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית.
- מדליקים את הגריל על Grill Max מכניסים כל לחמג׳ון ל 3-4 דקות.
- מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
בהסבר של הבצק לא כתוב סוכר ובסרטון הוא לא אומר את המלח אפשר הסבר מפורט כדי שהבצק יצא טוב תודה
היי דפנה, בסרטון לא מוזכרים כל המצרכים אחד לאחד, לכן מומלץ להכין את המתכון לפי המצרכים ואופן ההכנה הרשומים. בהצלחה!
האם ניתן להכין בנינג’ה אייר פריי בתכנית צלייה? במידה ולא, אשמח לדעת על כמה מעלות שמים בתנור? תודה!