-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.4 קק״ל 7286.4 קק״לפחמימות 65.9 גרם 1053.7 גרםשומן 17.2 גרם 275.5 גרםנתרן 382.1 מ״ג 6112.8 מ״גחלבון 8.6 גרם 138.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 55.5 גרםכולסטרול 15.8 מ״ג 253.2 מ״גסידן 14.4 מ״ג 230.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 86.4 מ״ג 1381.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות455
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.4 קק״ל 7286.4 קק״לפחמימות 65.9 גרם 1053.7 גרםשומן 17.2 גרם 275.5 גרםנתרן 382.1 מ״ג 6112.8 מ״גחלבון 8.6 גרם 138.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 55.5 גרםכולסטרול 15.8 מ״ג 253.2 מ״גסידן 14.4 מ״ג 230.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 86.4 מ״ג 1381.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 455 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים
- מוסיפים מים ושמן ולשים כ-10 דקות. מוסיפים מלח ולשים 5 דקות נוספות.
- משמנים קערה ומתפיחים את הבצק כשעה או עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 100 גרם, פותחים כל כדור לעלה מניחים בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית בקצה העלה ולאורכו ממרח שוקולד (משאירים 2 ס”מ מרחק מהקצה).
- מקפלים את הבצק על גבי הממרח ומגלגלים ללחמנייה.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את הלחמניות במרחק של כ-2 ס”מ אחת מהשנייה (יחסית קרובות) ומתפיחים 45 דקות.
- מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
- לאחר שהלחמניות תפחו מערבבים את הביצה עם כפית הסילאן וכפית המים, מברישים את הלחמניות ומפזרים שומשום.
- מכניסים ל-25 דקות אפייה 25 או עד לקבלת לחמניות בצבע זהוב עמוק.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים
- מוסיפים מים ושמן ולשים כ-10 דקות. מוסיפים מלח ולשים 5 דקות נוספות.
- משמנים קערה ומתפיחים את הבצק כשעה או עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 100 גרם, פותחים כל כדור לעלה מניחים בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית בקצה העלה ולאורכו ממרח שוקולד (משאירים 2 ס”מ מרחק מהקצה).
- מקפלים את הבצק על גבי הממרח ומגלגלים ללחמנייה.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את הלחמניות במרחק של כ-2 ס”מ אחת מהשנייה (יחסית קרובות) ומתפיחים 45 דקות.
- מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
- לאחר שהלחמניות תפחו מערבבים את הביצה עם כפית הסילאן וכפית המים, מברישים את הלחמניות ומפזרים שומשום.
- מכניסים ל-25 דקות אפייה 25 או עד לקבלת לחמניות בצבע זהוב עמוק.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן