רקע הנמל מעודכן

לחמניות אצבע ממולאות שוקולד

לחמניות ארוכות במילוי שוקולד - המתכון המושלם לחזרה ללימודים! כי מה יותר כיף מלגלות שמסתתר שוקולד מפנק בלחמנייה שלו?
לחמניות ארוכות במילוי שוקולד - המתכון המושלם לחזרה ללימודים! כי מה יותר כיף מלגלות שמסתתר שוקולד מפנק בלחמנייה שלו?
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.4 קק״ל 7286.4 קק״ל
    פחמימות 65.9 גרם 1053.7 גרם
    שומן 17.2 גרם 275.5 גרם
    נתרן 382.1 מ״ג 6112.8 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 138.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 15.8 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 230.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 86.4 מ״ג 1381.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.4 קק״ל 7286.4 קק״ל
    פחמימות 65.9 גרם 1053.7 גרם
    שומן 17.2 גרם 275.5 גרם
    נתרן 382.1 מ״ג 6112.8 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 138.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 15.8 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 230.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 86.4 מ״ג 1381.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
אביה מלכא
X

4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים
  2. מוסיפים מים ושמן ולשים כ-10 דקות. מוסיפים מלח ולשים 5 דקות נוספות.
  3. משמנים קערה ומתפיחים את הבצק כשעה או עד להכפלת הנפח.
  4. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 100 גרם, פותחים כל כדור לעלה מניחים בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית בקצה העלה ולאורכו ממרח שוקולד (משאירים 2 ס”מ מרחק מהקצה).
  5. מקפלים את הבצק על גבי הממרח ומגלגלים ללחמנייה.
  6. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את הלחמניות במרחק של כ-2 ס”מ אחת מהשנייה (יחסית קרובות) ומתפיחים 45 דקות.
  7. מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
  8. לאחר שהלחמניות תפחו מערבבים את הביצה עם כפית הסילאן וכפית המים, מברישים את הלחמניות ומפזרים שומשום.

    לחמניות אצבע ממולאות שוקולד
    מפזרים שומשום על הלחמניות. צילום: אביה מלכא

  9. מכניסים ל-25 דקות אפייה 25 או עד לקבלת לחמניות בצבע זהוב עמוק.
לחמניות אצבע ממולאות שוקולד1
לחמניות אצבע ממולאות שוקולד. צילום: אביה מלכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות