טיפ סנו סושי
לחמניות שלא נאכלו באותו היום ניתן לאחסן במקפיא בסנו סושי - שקיות זיפר סליידר M, ששומרות על הלחמניות טריות כמו ביום האפייה!
מתכון מעולה ללחמניות טעימות שכל הילדים אוהבים – והשוקולד? כבר בפנים! אמנם מצריך תכנון מראש בגלל הכנת הפוליש, אבל שווה כל ביס.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 538 | כמות מנות 10 |
---|
לחמניות שלא נאכלו באותו היום ניתן לאחסן במקפיא בסנו סושי - שקיות זיפר סליידר M, ששומרות על הלחמניות טריות כמו ביום האפייה!
האם אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל?
כן
אם איכשהו יוצא שהפוליש נשאר בצד יותר מ-6 שעות, האם הוא נהרס?… מה המקס’ זמן להשאיר אותו בצד לפני הכנת הלחמניות?
בימים קרים אפשר להכין את הפוליש 12-24 שעות לפני הכנת בצק הלחמניות. בימים חמים מומלץ להכין 6 שעות לפני.
לאחר 6 שעות, אפשר לשמור את הפוליש במקרר?
היי גלית, אפשר