הדושפרה של אהרוני: כיסונים ממולאים בשר כבש

דושפרה הם כיסונים ממולאים בשר כבש, מאכל בוכרי מסורתי ונפלא. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין דושפרה בקלי קלות, באמצעות שימוש בבצק גיוזה מוכן
דושפרה הם כיסונים ממולאים בשר כבש, מאכל בוכרי מסורתי ונפלא. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין דושפרה בקלי קלות, באמצעות שימוש בבצק גיוזה מוכן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.4 קק״ל 3060.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 356.0 גרם
    שומן 7.5 גרם 188.3 גרם
    נתרן 95.3 מ״ג 2383.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 226.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 108.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 110.9 גרם
    כולסטרול 15.6 מ״ג 388.8 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 372.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 95.5 מ״ג
    אשלגן 131.6 מ״ג 3289.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 99.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.4 קק״ל 3060.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 356.0 גרם
    שומן 7.5 גרם 188.3 גרם
    נתרן 95.3 מ״ג 2383.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 226.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 108.4 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 110.9 גרם
    כולסטרול 15.6 מ״ג 388.8 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 372.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 95.5 מ״ג
    אשלגן 131.6 מ״ג 3289.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 99.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים הקטנטנים, זרעי הכמון והפלפל השחור במשך כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את המרק ואת הדובדבנים וכן את גרגרי החומוס המבושלים, המלח, הסוכר ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה.
  3. מכינים את המילוי: חותכים את בשר הכבש (או הבקר) לקוביות, מעבירים למעבד מזון וטוחנים יחד עם הבצל הקצוץ, הכמון, המלח, הפלפל, גרגרי הכמון והכוסברה.
  4. מעבירים לקערה ומאחדים את התערובת בעזרת הידיים.
  5. פורשים נייר אפיה על מגש גדול.
  6. מניחים כפית מילוי בכל עיגול בצק, מקפלים לחצי ואז מלפפים סביב האצבע ומהדקים. מניחים אותם במגש.
  7. מרתיחים מים בסיר גדול עם מלח ומבשלים את הדושפרה מספר דקות.
  8. מסננים את הדושפרה מהמים, מעבירים ישירות לתוך הרוטב ומבשלים במשך דקה.
  9. מעבירים את כיסוני הדושפרה לכלי הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה גס ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הדושפרה של אהרוני: כיסונים ממולאים בשר כבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יהודה סומרס

    אחלה אוכל!!!!! אתה פשוט תותח!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, יהודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות