נקניקיות בציפוי צ׳יפס

נקניקיות וצ'יפס זה השילוב המושלם את זה כולנו יודעים. אז בואו נשדרג את הקלאסיקה ונהפוך אותה ליפה ומגניבה הרבה יותר. תהנו!
נקניקיות וצ'יפס זה השילוב המושלם את זה כולנו יודעים. אז בואו נשדרג את הקלאסיקה ונהפוך אותה ליפה ומגניבה הרבה יותר. תהנו!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    543
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 543.2 קק״ל 2172.8 קק״ל
    פחמימות 99.0 גרם 396.1 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.5 גרם
    נתרן 2897.9 מ״ג 11591.7 מ״ג
    חלבון 15.4 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 12.2 מ״ג 48.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    543
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 543.2 קק״ל 2172.8 קק״ל
    פחמימות 99.0 גרם 396.1 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.5 גרם
    נתרן 2897.9 מ״ג 11591.7 מ״ג
    חלבון 15.4 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 12.2 מ״ג 48.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים ופורסים תפוחי אדמה לחצאים - לאורך (חשוב!).
  2. מציבים את חצאי תפוח האדמה בין 2 צ׳ופסטיקס וחותכים בעובי חצי סנטימטר ואף פחות (שימו לב יש להשאיר את תפוח האדמה שלם ולכן אנו נעזרים בצ׳ופסטיק בתור מעצור לסכין).
  3. מעבירים לקערה את תפוחי האדמה עם מלח ומים למשך 45 דקות.
  4. במקביל מחממים שמן על אש בינונית ל-160 מעלות.
  5. בקערה רחבה ועמוקה שמים את קמח הטמפורה.
  6. לאחר מכן מסננים את המים ומיד מתחילים לעבוד כשתפוחי האדמה עוד רטובים.
  7. מצפים היטב את תפוחי האדמה בין כל השכבות והסלייסים של האקורדיון שקיבלנו.
  8. לאחר ציפוי של כל תפוחי האדמה מניחים שליש נקניקיה בצד החלק של תפוח האדמה, סוגרים לספירלה ונועצים בעזרת קיסם.
  9. מתחילים לטגן כ-4 יחידות בכל פעם.
  10. לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום, מורידים לרשת (לא נייר סופג) ומיד זורים מלח.
  11. מעבירים לצלחת ומוזגים צ׳ילי מתוק מעל - בתאבון.
נקניקיות בציפוי צ׳יפס2
נקניקיות בציפוי צ׳יפס. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות