מאפה פילו תפוחים חם עם גלידה

מאפה פילו תפוחים חם עם גלידה זה קינוח אישי טעים ופשוט להכנה שמכינים בלי בעייה על בסיס בצק פילו מוכן. יכול להתאים גם לטבעונים
מאפה פילו תפוחים חם עם גלידה זה קינוח אישי טעים ופשוט להכנה שמכינים בלי בעייה על בסיס בצק פילו מוכן. יכול להתאים גם לטבעונים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.7 קק״ל 3008.4 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 374.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.7 גרם
    נתרן 117.5 מ״ג 1409.9 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 55.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 90.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 1693.6 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 1396.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.7 קק״ל 3008.4 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 374.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.7 גרם
    נתרן 117.5 מ״ג 1409.9 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 55.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 90.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 1693.6 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 1396.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית תפוחים


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מקלפים וחותכים תפוחים לפרוסות.
  2. מחממים מחבת ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים את התפוחים, סוכר וקינמון ומבשלים 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מוסיפים קורנפלור ומיץ לימון ומצננים.
  3. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  4. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי.
  5. לקבלת מאפה אישי גדול- מניחים במרכז המלבן מעט ממלית התפוחים ומקפלים את הדפנות בצורת מעטפה.
  6. לקבלת מאפה אישי קטן- לפני המילוי חוצים את העלה המקופל לשני ריבועים שווים. ממלאים כל ריבוע בתפוחים ועוטפים בצורת מעטפה.
  7. מניחים את המעטפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בשמן ואופים עד להשחמה.
  8. מגישים חם עם אבקת סוכר מלמעלה וכדור גלידה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פילו תפוחים חם עם גלידה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רחל נחמני

    .אוהבת את המתכונים של אלון שבו תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה, רחל!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות