מבריק כמה שזה טעים: שוקיים בזיגוג מבריק של קפה וצ’ילי
שוקי עוף בתנור משודרגות בזיגוג משגע של אספרסו, חומץ אורז וצ'ילי מתוק. אפשר להגיש לארוחת צהריים או ערב ביתית כמנה ראשונה או כעיקרית עם תוספות שאוהבים
שוקי עוף בתנור משודרגות בזיגוג משגע של אספרסו, חומץ אורז וצ'ילי מתוק. אפשר להגיש לארוחת צהריים או ערב ביתית כמנה ראשונה או כעיקרית עם תוספות שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.5 קק״ל 685.6 קק״לפחמימות 34.3 גרם 102.8 גרםשומן 10.1 גרם 30.2 גרםנתרן 1329.6 מ״ג 3988.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 5.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.8 מ״ג 50.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 93.8 מ״ג 281.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.5 קק״ל 685.6 קק״לפחמימות 34.3 גרם 102.8 גרםשומן 10.1 גרם 30.2 גרםנתרן 1329.6 מ״ג 3988.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 5.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.8 מ״ג 50.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 93.8 מ״ג 281.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 229 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
שוקיים
-
1 ק"ג שוקי עוף עם עור
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אבקת שום
זיגוג
-
60 מ"ל אספרסו2 שוטים
-
0.33 כוס סוכר לבן
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מסדרים את השוקיים על גבי התבנית ומתבלים, אפשר משני הצדדים.
- אופים כ-40 דקות, עד שהשוקיים משחימות יפה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
- מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
- כשהשוקיים מוכנות, מחממים את הזיגוג במחבת גדולה ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג המבריק מכל הצדדים.
- מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מסדרים את השוקיים על גבי התבנית ומתבלים, אפשר משני הצדדים.
- אופים כ-40 דקות, עד שהשוקיים משחימות יפה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
- מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
- כשהשוקיים מוכנות, מחממים את הזיגוג במחבת גדולה ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את השוקיים למחבת ומצפים בזיגוג המבריק מכל הצדדים.
- מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מושלם! ריח נפלא בכל הבית. תודה על מתכון מעולה
הייתי סקפטית מאוד, אבל וואלה שיחקתם אותה! טעים אש