רקע הנמל מעודכן

מג׳דרה עם עדשים כתומות ופרגיות בתנור

ארוחה ברבע שעה של הכנה: מג'דרה עם עדשים כתומות ופרגיות בתנור. מתכון קליל, מזין וטעים לארוחת צהריים מפנקת לכל המשפחה
ארוחה ברבע שעה של הכנה: מג'דרה עם עדשים כתומות ופרגיות בתנור. מתכון קליל, מזין וטעים לארוחת צהריים מפנקת לכל המשפחה
  • נמרוד סונדרס
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.9 קק״ל 3079.5 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 232.9 גרם
    שומן 11.5 גרם 92.0 גרם
    נתרן 806.9 מ״ג 6455.1 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 292.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 117.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 57.7 מ״ג 461.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.9 קק״ל 3079.5 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 232.9 גרם
    שומן 11.5 גרם 92.0 גרם
    נתרן 806.9 מ״ג 6455.1 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 292.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 117.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 57.7 מ״ג 461.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
נמרוד סונדרס
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. צורבים את הפרגיות במחבת עם שתי כפות שמן זית.
  3. מסירים את הפרגיות לאחר צריבה והזהבה (אין צורך לבשל אותן עד הסוף כי הן ימשיכו להיאפות בתנור).
  4. מטגנים את הבצל באותה המחבת בה טוגנו הפרגיות עם שתי כפות שמן זית על להבה גבוהה לצריבה ושחרור הטעמים ושומרים בצד.
  5. שוטפים ומסננים את העדשים והאורז במסננת.
  6. מרפדים תבנית מרובעת 26*32 בנייר אפייה לתבנית מרובעת.
  7. מניחים את העדשים והאורז בתבנית ומעל מוספים את הבצל המטוגן והפרגית הצרובה.
  8. מערבבים את התבלינים במים הרותחים (שלב זה יפזר את טעמי התבלינים באופן אחיד בתבשיל).
  9. שופכים את הרוטב מעל הכל ומערבבים קלות בתבנית.
  10. מכסים בנייר אפייה מרובע נוסף ואופים 30-45 דקות עד שהאורז מתרכך.
מג׳דרה עם עדשים כתומות ופרגיות בתנור1
מג׳דרה עם עדשים כתומות ופרגיות בתנור. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות