מוכנים לזה? לברק צלוי בתנור, ממולא בעגבניות וארטישוק
גורמה זה כאן - לברק ממולא בארטישוק, תרד, עגבניות צלויות וזיתים, מוגש עם פסטה פפרדלה בשמן זית, שום, חמאה ועירית. מנה חגיגית ומרשימה
גורמה זה כאן - לברק ממולא בארטישוק, תרד, עגבניות צלויות וזיתים, מוגש עם פסטה פפרדלה בשמן זית, שום, חמאה ועירית. מנה חגיגית ומרשימה
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.1 קק״ל 1860.4 קק״לפחמימות 14.6 גרם 58.4 גרםשומן 28.9 גרם 115.6 גרםנתרן 742.4 מ״ג 2969.8 מ״גחלבון 34.6 גרם 138.6 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.5 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.3 גרםכולסטרול 94.6 מ״ג 378.4 מ״גסידן 94.8 מ״ג 379.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1228.4 מ״ג 4913.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות465
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.1 קק״ל 1860.4 קק״לפחמימות 14.6 גרם 58.4 גרםשומן 28.9 גרם 115.6 גרםנתרן 742.4 מ״ג 2969.8 מ״גחלבון 34.6 גרם 138.6 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.5 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.3 גרםכולסטרול 94.6 מ״ג 378.4 מ״גסידן 94.8 מ״ג 379.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1228.4 מ״ג 4913.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 465 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לברק צלוי
-
4 דגי לברק בינונייםשלמים, נקיים וללא קשקשים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
ירקות למילוי הדג
-
4 עגבניות בינוניותבשלות
-
3 שיני שום
-
2 גבעולי טימין טרי
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
6 ארטישוקים בינוניים
-
1 ק"ג עלי בייבי תרדשטופים
-
2 כפות זיתים שחוריםמגולענים
פסטה פפרדלה
-
1 חבילה פסטה פפרדלה
-
2 שיני שוםכתושות
-
80 גרם חמאה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 צרור עיריתקצוצה
-
2 כפות קליפת לימון
אופן הכנה
- פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי של 1 ס״מ ומסדרים על מגש אפייה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי. מתבלים במלח ובפלפל, מניחים בין העגבניות כמה שיני שום, כמה ענפי תימין ושמן זית וצולים כ- 15 דקות בתנור חם.
- מקלפים את הארטישוק, פורסים לפרוסות דקות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית. מעבירים לצלחת עם סנו סושי - מגבות הפלא.
- מוסיפים מעט שמן לכלי ומוסיפים את עלי התרד, צולים כ-2 דקות ומוציאים.
- מפלטים את הדגים ומשאירים אותם מחוברים בזנבות. מסירים את העצמות.
- מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מסדרים את הדגים בתבנית צלייה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי. מסדרים בתוך הדג שכבות של תרד, ארטישוק, עגבניות צלויות וזיתים.
- מטפטפים על הדגים שמן זית. צולים בתנור חם כ- 12 דקות או עד שהדגים מוכנים.
- בזמן הזה, מבשלים את הפפרדלה במים רותחים על פי הוראות היצרן. מסננים.
- בסיר שטוח, מחממים מעט חמאה ומטגנים בה את השום הכתוש, מוסיפים מעט מים ואת הפסטה המבושלת, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מוסיפים עירית קצוצה ומגישים.
- ניתן לפזר מעל הדג מעט גרידת לימון.
אופן הכנה
- פורסים את העגבניות לפרוסות בעובי של 1 ס״מ ומסדרים על מגש אפייה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי. מתבלים במלח ובפלפל, מניחים בין העגבניות כמה שיני שום, כמה ענפי תימין ושמן זית וצולים כ- 15 דקות בתנור חם.
- מקלפים את הארטישוק, פורסים לפרוסות דקות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית. מעבירים לצלחת עם סנו סושי - מגבות הפלא.
- מוסיפים מעט שמן לכלי ומוסיפים את עלי התרד, צולים כ-2 דקות ומוציאים.
- מפלטים את הדגים ומשאירים אותם מחוברים בזנבות. מסירים את העצמות.
- מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מסדרים את הדגים בתבנית צלייה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי. מסדרים בתוך הדג שכבות של תרד, ארטישוק, עגבניות צלויות וזיתים.
- מטפטפים על הדגים שמן זית. צולים בתנור חם כ- 12 דקות או עד שהדגים מוכנים.
- בזמן הזה, מבשלים את הפפרדלה במים רותחים על פי הוראות היצרן. מסננים.
- בסיר שטוח, מחממים מעט חמאה ומטגנים בה את השום הכתוש, מוסיפים מעט מים ואת הפסטה המבושלת, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מוסיפים עירית קצוצה ומגישים.
- ניתן לפזר מעל הדג מעט גרידת לימון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן