-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.1 קק״ל 2820.4 קק״לפחמימות 37.7 גרם 226.4 גרםשומן 33.4 גרם 200.4 גרםנתרן 7.2 מ״ג 43.3 מ״גחלבון 5.5 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 24.6 גרםשומן רווי 16.7 גרם 100.3 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 4.0 מ״גסידן 36.3 מ״ג 217.5 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.4 מ״גאשלגן 255.7 מ״ג 1534.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות470
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.1 קק״ל 2820.4 קק״לפחמימות 37.7 גרם 226.4 גרםשומן 33.4 גרם 200.4 גרםנתרן 7.2 מ״ג 43.3 מ״גחלבון 5.5 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 24.6 גרםשומן רווי 16.7 גרם 100.3 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 4.0 מ״גסידן 36.3 מ״ג 217.5 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.4 מ״גאשלגן 255.7 מ״ג 1534.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 470 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 חלבונים L
-
3 כפות סוכר לבן
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/4כוס או 60 מ"ל טחינה גולמית
הגשה
-
100 גרם חלבהמסולסלת
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
- מקציפים שמנת מתוקה וטחינה לקצפת רכה (לא נוקשה) ומקפלים לתערובת השוקולד.
- יוצקים לכלי הגשה מרכזי או לכלים אישיים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מפזרים מעל חלבה מסולסלת ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
- מקציפים שמנת מתוקה וטחינה לקצפת רכה (לא נוקשה) ומקפלים לתערובת השוקולד.
- יוצקים לכלי הגשה מרכזי או לכלים אישיים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מפזרים מעל חלבה מסולסלת ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן