מוקפץ אטריות אורז עם בקר וירקות
מנת נודלס מושלמת של מוקפץ אטריות אורז שמכינים ב-10 דקות, עם רצועות סינטה, מלא ירקות ורוטב אסייתי משגע שמקפיץ את כל המנה. חופשה בתאילנד בלי לצאת מהבית
מנת נודלס מושלמת של מוקפץ אטריות אורז שמכינים ב-10 דקות, עם רצועות סינטה, מלא ירקות ורוטב אסייתי משגע שמקפיץ את כל המנה. חופשה בתאילנד בלי לצאת מהבית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 366.9 קק״ל 1467.6 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.4 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 280.2 מ״ג 1120.9 מ״גחלבון 44.1 גרם 176.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 47.4 מ״ג 189.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 487.5 מ״ג 1949.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות367
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 366.9 קק״ל 1467.6 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.4 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 280.2 מ״ג 1120.9 מ״גחלבון 44.1 גרם 176.4 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 47.4 מ״ג 189.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 487.5 מ״ג 1949.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 367 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
500 גרם סינטה
-
4 שיני שום
-
1 ברוקולי בינוני
-
1 קישוא בינוני
-
1/2 חבילה אפונת שלג
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מבשלים את אטריות האורז על פי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מערבבים עם 2 כפות מים ומניחים בצד.
- בינתיים חותכים את הבצל לרצועות, את שיני השום לפרוסות, את הברוקולי מפרידים לפרחים קטנים, את הקישואים חותכים לקוביות או פרוסות ואת אפונת השלג למקטעים של 3 ס”מ.
- חותכים את בשר הסינטה לרצועות דקות.
- מחממים את השמן בווק או מחבת גדולה ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב, במשך 3-5 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי, הקישוא ואפונת השלג וממשיכים לטגן במשך 5-7 דקות נוספות.
- מזלפים מעל את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
- מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות.
- מעבירים את המנה לצלחת הגשה, מזלפים מעל מעט שמן צ’ילי ומקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.
אופן הכנה
- מבשלים את אטריות האורז על פי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מערבבים עם 2 כפות מים ומניחים בצד.
- בינתיים חותכים את הבצל לרצועות, את שיני השום לפרוסות, את הברוקולי מפרידים לפרחים קטנים, את הקישואים חותכים לקוביות או פרוסות ואת אפונת השלג למקטעים של 3 ס”מ.
- חותכים את בשר הסינטה לרצועות דקות.
- מחממים את השמן בווק או מחבת גדולה ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב, במשך 3-5 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי, הקישוא ואפונת השלג וממשיכים לטגן במשך 5-7 דקות נוספות.
- מזלפים מעל את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
- מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות.
- מעבירים את המנה לצלחת הגשה, מזלפים מעל מעט שמן צ’ילי ומקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן