מוקפץ עוף וברוקולי עם קשיו
הכי טעים, הכי מהיר והכי קל להכנה – מוקפץ עוף מנתחי פרגיות שנשארות רכות בזכות תוספת מיוחדת, אטריות, פרחי ברוקולי וקשיו קראנצ'י ברוטב משגע
הכי טעים, הכי מהיר והכי קל להכנה – מוקפץ עוף מנתחי פרגיות שנשארות רכות בזכות תוספת מיוחדת, אטריות, פרחי ברוקולי וקשיו קראנצ'י ברוטב משגע
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.4 קק״ל 1651.2 קק״לפחמימות 32.6 גרם 97.7 גרםשומן 28.3 גרם 84.9 גרםנתרן 1270.0 מ״ג 3810.0 מ״גחלבון 38.8 גרם 116.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 9.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 108.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 354.7 מ״ג 1064.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות550
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.4 קק״ל 1651.2 קק״לפחמימות 32.6 גרם 97.7 גרםשומן 28.3 גרם 84.9 גרםנתרן 1270.0 מ״ג 3810.0 מ״גחלבון 38.8 גרם 116.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 9.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 108.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 354.7 מ״ג 1064.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 550 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 בצל גדולקלוף
-
4 שיני שוםקלופות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף - לא חובה
-
400 גרם סטייק פרגיתחתוך לרצועות
-
2 כפות קורנפלור
-
3 כפות רוטב סויה
-
1/2 ראש ברוקולי
-
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
-
3 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 חבילה אטריות אודוןמוכנות להקפצה
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- בקערה בינונית שמים את רצועות הפרגיות ומפזרים מעל את הקורנפלור.
- מוסיפים 3 כפות רוטב סויה ומערבבים היטב. מאפשרים לעוף לנוח ביחד עם הקורנפלור במשך 15 דקות בחוץ או למשך הלילה במקרר סגור בקופסה.
- בינתיים פורסים את הבצל לרצועות וקוצצים את השום והג’ינג’ר לקוביות קטנות.
- חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- על כיריים בווק גדול או סיר רחב ונמוך (סוטאז) שמים שמן ומטגנים את הבצל במשך 4 דקות. ממש ממש חשוב לעבוד על האש הכי גבוהה כי אנחנו רוצים כאן צריבה ולא בישול.
- מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
- מוסיפים את הפרגיות שהושרו בקורנפלור וסויה ומערבבים. מטגנים יחד עד שהעוף משנה את צבעו ולא יותר. קחו בחשבון שזה עוד ממשיך להתבשל.
- מוסיפים פרחי ברוקולי וקשיו ומטגנים ביחד 2 דקות.
- מזלפים מעל רוטב טריאקי, רוטב צ’ילי מתוק ושמן שומשום ומערבבים.
- מוסיפים את האטריות ואת המים ומערבבים בעדינות עד שהאטריות נפרדות. ממשיכים לטגן יחד עד שהאטריות נפרדות לגמרי וסופגות את הרוטב. במשך 8 דקות.
- מגישים מיד אפשר עם בצל ירוק קצוץ מעל או כוסברה אבל ממש לא חייבים.
אופן הכנה
- בקערה בינונית שמים את רצועות הפרגיות ומפזרים מעל את הקורנפלור.
- מוסיפים 3 כפות רוטב סויה ומערבבים היטב. מאפשרים לעוף לנוח ביחד עם הקורנפלור במשך 15 דקות בחוץ או למשך הלילה במקרר סגור בקופסה.
- בינתיים פורסים את הבצל לרצועות וקוצצים את השום והג’ינג’ר לקוביות קטנות.
- חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- על כיריים בווק גדול או סיר רחב ונמוך (סוטאז) שמים שמן ומטגנים את הבצל במשך 4 דקות. ממש ממש חשוב לעבוד על האש הכי גבוהה כי אנחנו רוצים כאן צריבה ולא בישול.
- מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
- מוסיפים את הפרגיות שהושרו בקורנפלור וסויה ומערבבים. מטגנים יחד עד שהעוף משנה את צבעו ולא יותר. קחו בחשבון שזה עוד ממשיך להתבשל.
- מוסיפים פרחי ברוקולי וקשיו ומטגנים ביחד 2 דקות.
- מזלפים מעל רוטב טריאקי, רוטב צ’ילי מתוק ושמן שומשום ומערבבים.
- מוסיפים את האטריות ואת המים ומערבבים בעדינות עד שהאטריות נפרדות. ממשיכים לטגן יחד עד שהאטריות נפרדות לגמרי וסופגות את הרוטב. במשך 8 דקות.
- מגישים מיד אפשר עם בצל ירוק קצוץ מעל או כוסברה אבל ממש לא חייבים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן