לא תאמינו, הכנו במיקרו: עוגת גבינה שמנת אישית עם דבש ופיצוחים
מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״לפחמימות 29.5 גרם 236.3 גרםשומן 24.5 גרם 196.3 גרםנתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״גחלבון 5.8 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרםכולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״גסידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״לפחמימות 29.5 גרם 236.3 גרםשומן 24.5 גרם 196.3 גרםנתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״גחלבון 5.8 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרםכולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״גסידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
עוגות גבינת שמנת אישיות מהממות שאף אחד לא ידמיין שהכנתם בדקה ואפילו לא הכנסתם לתנור. את העוגות מבשלים בחימום קצר במיקרוגל והן במרקם עדין וקרמי. אני מכינה אותן המון כשיש לי אורחים ספונטניים בהפתעה. אני אוהבת להגיש עם זילופי טחינה ודבש מלמעלה, שמוסיפים טעם ומתיקות של חלבה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
500 גרם גבינת שמנת
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 שקית סוכר וניל
-
2 ביצים L
-
1 כפית קליפת לימוןאו תפוז
-
40 גרם קורנפלור
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר במהירות בינונית את כל החומרים במשך דקה, עד שהתערובת לא מכילה גושים כלל.
- מוציאים את צלחת המיקרוגל ומסדרים עליה תבניות אישיות משומנות, וממלאים בבלילת גבינה: 3/4 מגובה התבנית.
- מעבירים למיקרוגל ומחממים במשך 5 דקות בעוצמה בינונית, לתפיחה והתייצבות.
- כאשר העוגות יציבות ולא נוזליות, הן מוכנות (אין צורך בהשחמה), מוציאים ומצננים מעט.
- הופכים את העוגות על צלחת הגשה, מזלפים מעט טחינה גולמית ודבש מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר במהירות בינונית את כל החומרים במשך דקה, עד שהתערובת לא מכילה גושים כלל.
- מוציאים את צלחת המיקרוגל ומסדרים עליה תבניות אישיות משומנות, וממלאים בבלילת גבינה: 3/4 מגובה התבנית.
- מעבירים למיקרוגל ומחממים במשך 5 דקות בעוצמה בינונית, לתפיחה והתייצבות.
- כאשר העוגות יציבות ולא נוזליות, הן מוכנות (אין צורך בהשחמה), מוציאים ומצננים מעט.
- הופכים את העוגות על צלחת הגשה, מזלפים מעט טחינה גולמית ודבש מעל ומגישים.
הערות
- לאחר ההוצאה מהמיקרוגל, העוגות ירדו לגובה המקורי, זה תקין, לא להיבהל.
הערות
- לאחר ההוצאה מהמיקרוגל, העוגות ירדו לגובה המקורי, זה תקין, לא להיבהל.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן