משק ויילר רקע

מפגש פסגה: שניצל טופו עם ברוקולי בקארי יפני מטריף

בתוך פחות מעשרים דקות תשבו בשולחן לסעודה! שניצל טופו טעים וקראנצ'י עם ברוקולי על קארי יפני עדין שמכינים בקלי קלות
בתוך פחות מעשרים דקות תשבו בשולחן לסעודה! שניצל טופו טעים וקראנצ'י עם ברוקולי על קארי יפני עדין שמכינים בקלי קלות
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.8 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 91.4 גרם
    שומן 36.9 גרם 73.9 גרם
    נתרן 778.0 מ״ג 1556.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 61.2 מ״ג 122.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.8 קק״ל 1041.7 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 91.4 גרם
    שומן 36.9 גרם 73.9 גרם
    נתרן 778.0 מ״ג 1556.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 8.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 61.2 מ״ג 122.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

אין כמו ארוחה עשירה בחלבון ובירק באפס מאמץ! לא תאמינו שאתם אלה שהכנתם את הקארי היפני המהמם הזה, עליו מניחים שניצל טופו עם ברוקולי שנשאר קריספי מלמעלה ומתרכך מהרוטב מלמטה. איך לא חשבו על השידוך הזה קודם?

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
ליאור קליין
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קארי


אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על נייר אפייה בתבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת על אש קטנה ותוך כדי בחישה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך 2 דקות, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
  3. מכבים את הלהבה ומוסיפים את כל התבלינים. מוסיפים את המים, כל פעם קצת, תוך כדי ערבוב עם מטרפה.
  4. מגישים בקערה עם אורז ושניצל ברוקולי חתוך לקוביות.
שניצל ברוקולי בקארי יפני משק ויילר1
שלמות! שניצל ברוקולי קריפסי בקארי יפני עדין. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מפגש פסגה: שניצל טופו עם ברוקולי בקארי יפני מטריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות