-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.8 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 45.7 גרם 91.4 גרםשומן 36.9 גרם 73.9 גרםנתרן 778.0 מ״ג 1556.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.4 מ״ג 46.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 61.2 מ״ג 122.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות521
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.8 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 45.7 גרם 91.4 גרםשומן 36.9 גרם 73.9 גרםנתרן 778.0 מ״ג 1556.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.4 מ״ג 46.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 61.2 מ״ג 122.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
אין כמו ארוחה עשירה בחלבון ובירק באפס מאמץ! לא תאמינו שאתם אלה שהכנתם את הקארי היפני המהמם הזה, עליו מניחים שניצל טופו עם ברוקולי שנשאר קריספי מלמעלה ומתרכך מהרוטב מלמטה. איך לא חשבו על השידוך הזה קודם?
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 521 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על נייר אפייה בתבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת על אש קטנה ותוך כדי בחישה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך 2 דקות, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את כל התבלינים. מוסיפים את המים, כל פעם קצת, תוך כדי ערבוב עם מטרפה.
- מגישים בקערה עם אורז ושניצל ברוקולי חתוך לקוביות.
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על נייר אפייה בתבנית ומחממים בתנור למשך 10 דקות.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת על אש קטנה ותוך כדי בחישה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך 2 דקות, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את כל התבלינים. מוסיפים את המים, כל פעם קצת, תוך כדי ערבוב עם מטרפה.
- מגישים בקערה עם אורז ושניצל ברוקולי חתוך לקוביות.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן