מקלות פיצה עם עגבניות שרי ופרמזן
שוב הגיעה שעת ארוחת הערב ואתם שוברים את הראש מה להכין לילדים? אז הפעם תכינו להם מקלות פיצה משגעים שהכי כיף להחזיק ביד עם השיפוד ולזלול!
שוב הגיעה שעת ארוחת הערב ואתם שוברים את הראש מה להכין לילדים? אז הפעם תכינו להם מקלות פיצה משגעים שהכי כיף להחזיק ביד עם השיפוד ולזלול!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.8 קק״ל 9932.9 קק״לפחמימות 421.5 גרם 7587.0 גרםשומן 405.4 גרם 7297.1 גרםנתרן 638.8 מ״ג 11499.1 מ״גחלבון 404.0 גרם 7271.5 גרםסיבים תזונתיים 400.7 גרם 7212.8 גרםשומן רווי 401.1 גרם 7220.1 גרםכולסטרול 401.7 מ״ג 7230.5 מ״גסידן 422.9 מ״ג 7611.5 מ״גברזל 400.0 מ״ג 7200.8 מ״גאשלגן 401.8 מ״ג 7233.3 מ״גאבץ 400.1 מ״ג 7201.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 50 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות552
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.8 קק״ל 9932.9 קק״לפחמימות 421.5 גרם 7587.0 גרםשומן 405.4 גרם 7297.1 גרםנתרן 638.8 מ״ג 11499.1 מ״גחלבון 404.0 גרם 7271.5 גרםסיבים תזונתיים 400.7 גרם 7212.8 גרםשומן רווי 401.1 גרם 7220.1 גרםכולסטרול 401.7 מ״ג 7230.5 מ״גסידן 422.9 מ״ג 7611.5 מ״גברזל 400.0 מ״ג 7200.8 מ״גאשלגן 401.8 מ״ג 7233.3 מ״גאבץ 400.1 מ״ג 7201.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 552 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח 00מזרח מערבקמח IDEALE
-
1 1/2 כפיות שמרים יבשים
-
25גרם או 2 כפות סוכר לבן
-
45מ"ל או 3 כפות שמן זית
-
320גרם או 1 1/3 כוסות מים פושרים
-
10גרם או 1 1/2 כפיות מלח דק
מקלות פיצה
-
40 עגבניות שרי
-
3 כפות שמן זית
-
קורט מלח דק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת גס
-
טרי, קצוץ
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים ולשים במהירות נמוכה במשך כ-6-7 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת.
- מכסים ומתפיחים במקום חמים במשך שעה עד שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- ממלאים כלי רחב במים, טובלים בו את שיפודי העץ ומשאירים למשך 30 דקות לפחות.
- לשים את הבצק כדי להוציא את בועות האוויר ומחלקים ל-2 חלקים - ככה נוח יותר לעבוד איתו.
- בעזרת מערוך מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-4 מ”מ.
- בעזרת גלגלת פיצה חותכים לרצועות צרות וארוכות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה.
- מכינים את המקלות פיצה: משפדים על כל מקל 4 עגבניות שרי. משאירים מרווח של כ-3 ס”מ בין עגבנייה לעגבנייה.
- נועצים את הקצה החד של שיפוד עץ ברצועת בצק ומסובבים אותה מסביב לעגבניות שרי בצורת ספירלה.
- מהדקים את הקצה התחתון.
- ממשיכים עם יתר המקלות. מסדרים את השיפודים המוכנים על גבי תבניות אפייה.
- מברישים את השיפודים בשמן זית, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמז’ן ואופים במשך 10 עד 13 דקות או עד שהבצק מזהיב.
- באמצע האפייה מסובבים את השיפודים לצד השני.
- מפזרים בזיליקום קצוץ ומגישים לצד רוטב פסטו.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים ולשים במהירות נמוכה במשך כ-6-7 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת.
- מכסים ומתפיחים במקום חמים במשך שעה עד שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- ממלאים כלי רחב במים, טובלים בו את שיפודי העץ ומשאירים למשך 30 דקות לפחות.
- לשים את הבצק כדי להוציא את בועות האוויר ומחלקים ל-2 חלקים - ככה נוח יותר לעבוד איתו.
- בעזרת מערוך מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-4 מ”מ.
- בעזרת גלגלת פיצה חותכים לרצועות צרות וארוכות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה.
- מכינים את המקלות פיצה: משפדים על כל מקל 4 עגבניות שרי. משאירים מרווח של כ-3 ס”מ בין עגבנייה לעגבנייה.
- נועצים את הקצה החד של שיפוד עץ ברצועת בצק ומסובבים אותה מסביב לעגבניות שרי בצורת ספירלה.
- מהדקים את הקצה התחתון.
- ממשיכים עם יתר המקלות. מסדרים את השיפודים המוכנים על גבי תבניות אפייה.
- מברישים את השיפודים בשמן זית, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמז’ן ואופים במשך 10 עד 13 דקות או עד שהבצק מזהיב.
- באמצע האפייה מסובבים את השיפודים לצד השני.
- מפזרים בזיליקום קצוץ ומגישים לצד רוטב פסטו.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן