מרנג שוקולד מהפנט ומטריף של רותם ליברזון
קינוח אישי עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם! מרנג שוקולד יפהפה ופריך שיגנוב את ההצגה בשולחן הקינוחים - תכפילו את הכמויות מראש!
קינוח אישי עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם! מרנג שוקולד יפהפה ופריך שיגנוב את ההצגה בשולחן הקינוחים - תכפילו את הכמויות מראש!
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.0 קק״ל 1849.7 קק״לפחמימות 26.6 גרם 266.5 גרםשומן 2.5 גרם 24.5 גרםנתרן 14.9 מ״ג 148.7 מ״גחלבון 1.1 גרם 11.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 74.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 70.2 מ״ג 702.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.0 קק״ל 1849.7 קק״לפחמימות 26.6 גרם 266.5 גרםשומן 2.5 גרם 24.5 גרםנתרן 14.9 מ״ג 148.7 מ״גחלבון 1.1 גרם 11.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 74.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 70.2 מ״ג 702.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״גסגור
אם אתם אוהבים נשיקות או פבלובה, אותם קינוחים אווריריים וקלים כמו ענן שמכינים ממרנג חלבונים, אתם בטוח תתחברו למרנגים האלה של רותם ליברזון שהיא מכינה בשילוב עם שוקולד מריר. זה גם הרבה יותר טעים, וגם מייצר שיוש מקסים שנראה מיליון דולר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרנג שוקולד
-
6 חלבונים Mבטמפרטורת החדר
-
1 כפית חומץ 5%
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
140גרם או 1 כוס אבקת סוכר
-
100 גרם שוקולד מרירפרווה (או חלבי, אם רוצים את המרנגים חלביים)
אופן הכנה
- מקציפים בקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו בלון את החלבונים והחומץ לקצף אוורירי. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח”כ את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות לקצף יציב מאוד ומבריק.
- מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות את השוקולד עד להמסה.
- יוצקים בעדינות שליש מהשוקולד המומס לתוך קערת המיקסר. לוקחים את המרנג עם השוקולד עם כף גדולה בצורה חופשית ומעבירים לתבנית בצורת תלולית גדולה. יוצקים עוד מהשוקולד המומס ושוב יוצרים מרנגים גדולים ופראיים. ממשיכים עם יתר השוקולד והמרנג.
- אופים את המרנגים 3 שעות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנגים בפנים עם דלת פתוחה לשעה נוספת.
אופן הכנה
- מקציפים בקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו בלון את החלבונים והחומץ לקצף אוורירי. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח”כ את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות לקצף יציב מאוד ומבריק.
- מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות את השוקולד עד להמסה.
- יוצקים בעדינות שליש מהשוקולד המומס לתוך קערת המיקסר. לוקחים את המרנג עם השוקולד עם כף גדולה בצורה חופשית ומעבירים לתבנית בצורת תלולית גדולה. יוצקים עוד מהשוקולד המומס ושוב יוצרים מרנגים גדולים ופראיים. ממשיכים עם יתר השוקולד והמרנג.
- אופים את המרנגים 3 שעות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנגים בפנים עם דלת פתוחה לשעה נוספת.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
כמה במשקל זה 6 חלבונים?
משקל חלבון ביצה הוא בממוצע 30 גרם, כך שמדובר ב180 גרם חלבונים בערך
טורבו ?
לא, חום עליון תחתון