מרנג שוקולד מהפנט ומטריף של רותם ליברזון

קינוח אישי עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם! מרנג שוקולד יפהפה ופריך שיגנוב את ההצגה בשולחן הקינוחים - תכפילו את הכמויות מראש!
קינוח אישי עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם! מרנג שוקולד יפהפה ופריך שיגנוב את ההצגה בשולחן הקינוחים - תכפילו את הכמויות מראש!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.0 קק״ל 1849.7 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 266.5 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 148.7 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 74.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 70.2 מ״ג 702.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    185
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.0 קק״ל 1849.7 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 266.5 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 148.7 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 74.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 70.2 מ״ג 702.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור

אם אתם אוהבים נשיקות או פבלובה, אותם קינוחים אווריריים וקלים כמו ענן שמכינים ממרנג חלבונים, אתם בטוח תתחברו למרנגים האלה של רותם ליברזון שהיא מכינה בשילוב עם שוקולד מריר. זה גם הרבה יותר טעים, וגם מייצר שיוש מקסים שנראה מיליון דולר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
רותם ליברזון
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג שוקולד


אופן הכנה

  1. מקציפים בקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו בלון את החלבונים והחומץ לקצף אוורירי. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח”כ את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות לקצף יציב מאוד ומבריק.
  2. מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות את השוקולד עד להמסה.
  4. יוצקים בעדינות שליש מהשוקולד המומס לתוך קערת המיקסר. לוקחים את המרנג עם השוקולד עם כף גדולה בצורה חופשית ומעבירים לתבנית בצורת תלולית גדולה. יוצקים עוד מהשוקולד המומס ושוב יוצרים מרנגים גדולים ופראיים. ממשיכים עם יתר השוקולד והמרנג.
  5. אופים את המרנגים 3 שעות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנגים בפנים עם דלת פתוחה לשעה נוספת.
מרנג שוקולד1
מרנג שוקולד. צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      משקל חלבון ביצה הוא בממוצע 30 גרם, כך שמדובר ב180 גרם חלבונים בערך

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, חום עליון תחתון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות