מרק בצל צרפתי קלאסי בליווי טוסטונים תוצרת בית
קפיצה קטנה לפריז - אומנם לטוס כרגע אי אפשר, אבל המתכון שהכנו לכם למרק הבצל הצרפתי בליווי טוסטונים קטנים תוצרת בית, יעשה את העבודה!
קפיצה קטנה לפריז - אומנם לטוס כרגע אי אפשר, אבל המתכון שהכנו לכם למרק הבצל הצרפתי בליווי טוסטונים קטנים תוצרת בית, יעשה את העבודה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 192.2 קק״ל 1537.8 קק״לפחמימות 22.3 גרם 178.6 גרםסוכר 10.0 גרם 79.7 גרםשומן 8.1 גרם 64.5 גרםנתרן 842.3 מ״ג 6738.3 מ״גחלבון 7.2 גרם 57.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.0 גרםשומן רווי 4.5 גרם 35.7 גרםכולסטרול 17.2 מ״ג 137.7 מ״גסידן 154.0 מ״ג 1232.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 202.2 מ״ג 1617.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות192
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 192.2 קק״ל 1537.8 קק״לפחמימות 22.3 גרם 178.6 גרםסוכר 10.0 גרם 79.7 גרםשומן 8.1 גרם 64.5 גרםנתרן 842.3 מ״ג 6738.3 מ״גחלבון 7.2 גרם 57.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.0 גרםשומן רווי 4.5 גרם 35.7 גרםכולסטרול 17.2 מ״ג 137.7 מ״גסידן 154.0 מ״ג 1232.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 202.2 מ״ג 1617.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק בצל
-
30 גרם חמאה
-
1 כף שמן זית
-
1 ק"ג בצליםחתוכים לחצאי טבעות דקות
-
4 שיני שום
-
1 כף סוכר חום
-
2 כפות קמח לבן
-
5 עלי טימין טרי
-
1 ליטר מים רותחים
-
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
-
2 כפות חומץ בלסמי
טוסטונים
-
1 בגט לבן גדולחתוך לפרוסות
-
120 גרם גבינת פרמזןאו גבינת גרוייר מגוררת
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
חופן טימין טרי
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את החמאה והשמן בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות עד להשחמה יפה.
- מוסיפים את הסוכר, הקמח והטימין, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות.
- מוסיפים את המים, אבקת המרק והחומץ, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות.
- מכינים את הטוסטונים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- שמים את פרוסות הבאגט על רשת התנור, מורחים מעל רוטב שום ודבש, מפזרים את הגבינה וצולים מתחת לגריל במשך כ-5 דקות עד להזהבה יפה.
- מוציאים ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס ועלי טימין.
- מוזגים את המרק לקערות הגשה, מניחים מעל את הטוסטונים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מחממים את החמאה והשמן בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות עד להשחמה יפה.
- מוסיפים את הסוכר, הקמח והטימין, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות.
- מוסיפים את המים, אבקת המרק והחומץ, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות.
- מכינים את הטוסטונים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- שמים את פרוסות הבאגט על רשת התנור, מורחים מעל רוטב שום ודבש, מפזרים את הגבינה וצולים מתחת לגריל במשך כ-5 דקות עד להזהבה יפה.
- מוציאים ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס ועלי טימין.
- מוזגים את המרק לקערות הגשה, מניחים מעל את הטוסטונים ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן