מרק בצל צרפתי קלאסי בליווי טוסטונים תוצרת בית

קפיצה קטנה לפריז - אומנם לטוס כרגע אי אפשר, אבל המתכון שהכנו לכם למרק הבצל הצרפתי בליווי טוסטונים קטנים תוצרת בית, יעשה את העבודה!
קפיצה קטנה לפריז - אומנם לטוס כרגע אי אפשר, אבל המתכון שהכנו לכם למרק הבצל הצרפתי בליווי טוסטונים קטנים תוצרת בית, יעשה את העבודה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 192.2 קק״ל 1537.8 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 178.6 גרם
    סוכר 10.0 גרם 79.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 64.5 גרם
    נתרן 842.3 מ״ג 6738.3 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 17.2 מ״ג 137.7 מ״ג
    סידן 154.0 מ״ג 1232.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 202.2 מ״ג 1617.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    192
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 192.2 קק״ל 1537.8 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 178.6 גרם
    סוכר 10.0 גרם 79.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 64.5 גרם
    נתרן 842.3 מ״ג 6738.3 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 57.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 17.2 מ״ג 137.7 מ״ג
    סידן 154.0 מ״ג 1232.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 202.2 מ״ג 1617.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק בצל

טוסטונים


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים את החמאה והשמן בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות עד להשחמה יפה.
  2. מוסיפים את הסוכר, הקמח והטימין, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות.
  3. מוסיפים את המים, אבקת המרק והחומץ, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות.
  4. מכינים את הטוסטונים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. שמים את פרוסות הבאגט על רשת התנור, מורחים מעל רוטב שום ודבש, מפזרים את הגבינה וצולים מתחת לגריל במשך כ-5 דקות עד להזהבה יפה.
  6. מוציאים ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס ועלי טימין.
  7. מוזגים את המרק לקערות הגשה, מניחים מעל את הטוסטונים ומגישים.
מרק בצל 2
מרק בצל בליווי טוסטונים תוצרת בית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בצל צרפתי קלאסי בליווי טוסטונים תוצרת בית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות