מרק כתום אסיאתי עם ג’ינג’ר, שום וצ’ילי

איילת הירשמן מכינה מרק כתום אסיאתי, מלא בטעמים וניחוחות של המזרח הרחוק. משתמשים בדלורית שמוסיפה מתיקות נהדרת
איילת הירשמן מכינה מרק כתום אסיאתי, מלא בטעמים וניחוחות של המזרח הרחוק. משתמשים בדלורית שמוסיפה מתיקות נהדרת
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.8 קק״ל 1755.2 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 132.5 גרם
    שומן 26.9 גרם 107.7 גרם
    נתרן 937.6 מ״ג 3750.5 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.6 גרם
    כולסטרול 24.2 מ״ג 96.8 מ״ג
    סידן 166.0 מ״ג 664.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 956.3 מ״ג 3825.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    439
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.8 קק״ל 1755.2 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 132.5 גרם
    שומן 26.9 גרם 107.7 גרם
    נתרן 937.6 מ״ג 3750.5 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.6 גרם
    כולסטרול 24.2 מ״ג 96.8 מ״ג
    סידן 166.0 מ״ג 664.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 956.3 מ״ג 3825.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
איילת הירשמן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את הדלורית, נפטרים מהגרעינים וחותכים לקוביות בגודל 2-3 ס”מ.
  2. קוצצים דק את הבצל, פלפל הצ’ילי, הג’ינג’ר והשום.
  3. שמים בסיר את החמאה ושמן הזית ומחממים על להבה בינונית-גבוהה עד שהחמאה נמסה.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים 5-7 דקות עד שהוא רך ושקוף.
  5. מוסיפים את הצ’ילי, הג’ינג’ר והשום ומטגנים עוד כמה דקות.
  6. מוסיפים את הדלורית, מעט מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
  7. יוצקים פנימה את ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות עד שהדלורית רכה מאוד.
  8. מעבירים את המרק למעבד מזון או משתמשים בבלנדר מוט - וטוחנים אותו למחית.
  9. יוצקים את המרק החם לקעריות, ומוסיפים לכל קערה כף חמאת בוטנים. מערבבים היטב.
  10. מוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה והצ’ילי, ואם רוצים יוגורט או שמנת חמוצה.

הערות

  • אם לא אוהבים כוסברה, אפשר להחליף בפטרוזיליה
  • אם אין ציר ירקות, מחליפים בכמות זהה של מים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום אסיאתי עם ג’ינג’ר, שום וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות