באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מרק כרובית מוקרם עם פסטו ירוקים

אולגה טוכשר מכינה לנו מרק כרובית מוקרם וטבעוני שמגישים עם פסטו ירוקים רענן וטרי שמשדרג את הטעם והכל במכשיר נינג'ה בלי מחבתות, סירים ובלגן
אולגה טוכשר מכינה לנו מרק כרובית מוקרם וטבעוני שמגישים עם פסטו ירוקים רענן וטרי שמשדרג את הטעם והכל במכשיר נינג'ה בלי מחבתות, סירים ובלגן
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.8 קק״ל 1747.2 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.1 גרם
    שומן 33.4 גרם 133.7 גרם
    נתרן 941.4 מ״ג 3765.5 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 49.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 231.4 מ״ג 925.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1172.9 מ״ג 4691.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.8 קק״ל 1747.2 קק״ל
    פחמימות 25.8 גרם 103.1 גרם
    שומן 33.4 גרם 133.7 גרם
    נתרן 941.4 מ״ג 3765.5 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 49.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 231.4 מ״ג 925.6 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1172.9 מ״ג 4691.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
אולגה טוכשר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

פסטו ירוקים


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: שמים בבלנדר נינג’ה את השמן, הבצל והשום, סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “צריבה” (saute).
  2. כשהתכנית מסתיימת, פותחים את המכסה ומוסיפים את התבלינים, הכרובית, תפוח האדמה, המים והחלב הצמחי.
  3. סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “מרק חלק” (smooth soup). התכנית מסתיימת כאשר המרק מבושל וטחון למרקם חלק וקרמי.
  4. מכינים את הפסטו: קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם מתחילים להזהיב.
  5. שמים בתוך הבלנדר את שני סוגי העלים, שמן הזית והצנוברים וטוחנים בפולסים עד לקבלת פסטו במרקם משחתי חלק.
  6. מגישים את המרק עם פסטו וצנוברים.

    מרק כרובית מוקרם נינג'ה (צילום: הדר ברדה)
    מרק כרובית מוקרם נינג’ה (צילום: הדר ברדה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כרובית מוקרם עם פסטו ירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות