-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.8 קק״ל 2099.0 קק״לפחמימות 34.0 גרם 204.2 גרםשומן 15.8 גרם 95.0 גרםנתרן 1377.6 מ״ג 8265.6 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.9 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 79.0 גרםשומן רווי 9.0 גרם 54.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 205.3 מ״ג 1231.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 1671.2 מ״ג 10027.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות350
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.8 קק״ל 2099.0 קק״לפחמימות 34.0 גרם 204.2 גרםשומן 15.8 גרם 95.0 גרםנתרן 1377.6 מ״ג 8265.6 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.9 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 79.0 גרםשומן רווי 9.0 גרם 54.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 205.3 מ״ג 1231.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 1671.2 מ״ג 10027.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 350 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק כתום
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 בצל גדולקלוף וחתוך לרבעים
-
3 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים גס
-
300 גרם דלעתקלופה וחתוכה לקוביות
-
300 גרם דלוריותקלופה וחתוכה לקוביות
-
1 בטטה גדולהקלופה וחתוכה
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה דק
-
1 גבעול סלריכולל העלים, קצוץ גס
-
1 כוס עדשים כתומותשטופות ומסוננות
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקטמגורר
-
250 מ"ל קרם קוקוסמזרח מערב
אופן הכנה
- בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים קלות עד שקיפות.
- מוסיפים את כל הירקות, הירק הקצוץ והעדשים.
- מתבלים, מערבבים ומוסיפים מים רותחים עד 1.5 ס”מ מעל הירקות (כ-2 ליטר) מבשלים על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח במשך כ-40 דקות או עד לריכוך מלא של הירקות.
- טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר עד למרקם חלק. מוסיפים מים במקרה והמרק סמיך מדי.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, מבשלים עוד 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
אופן הכנה
- בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים קלות עד שקיפות.
- מוסיפים את כל הירקות, הירק הקצוץ והעדשים.
- מתבלים, מערבבים ומוסיפים מים רותחים עד 1.5 ס”מ מעל הירקות (כ-2 ליטר) מבשלים על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח במשך כ-40 דקות או עד לריכוך מלא של הירקות.
- טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר עד למרקם חלק. מוסיפים מים במקרה והמרק סמיך מדי.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, מבשלים עוד 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן