מרק עוף בניחוח אסיאתי – ארוחה שלמה בסיר!
הפניצילין האסיאתי - קבלו מתכון למרק עוף בניחוח אסיאתי עם תבלינים ארומטיים של ג'ינג'ר, אניס וקינמון שיחממו לכם את הקיבה!
הפניצילין האסיאתי - קבלו מתכון למרק עוף בניחוח אסיאתי עם תבלינים ארומטיים של ג'ינג'ר, אניס וקינמון שיחממו לכם את הקיבה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 456.6 קק״ל 2283.0 קק״לפחמימות 68.4 גרם 342.0 גרםסוכר 0.3 גרם 1.3 גרםשומן 4.0 גרם 19.9 גרםנתרן 535.2 מ״ג 2676.0 מ״גחלבון 35.2 גרם 176.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 71.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 42.0 מ״ג 209.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות457
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 456.6 קק״ל 2283.0 קק״לפחמימות 68.4 גרם 342.0 גרםסוכר 0.3 גרם 1.3 גרםשומן 4.0 גרם 19.9 גרםנתרן 535.2 מ״ג 2676.0 מ״גחלבון 35.2 גרם 176.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.3 מ״ג 71.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 42.0 מ״ג 209.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 457 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק עוף
-
2 1/2 ליטר מים רותחים
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
3 כוכבי אניס קטנים
-
1 מקל קינמון קטן
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןחצוי ונקי מהזרעים
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1 כף רוטב סויה קלאסי קנור
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 חבילה ברוקומיני
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקותמוכנות לפי הוראות היצרן
הגשה
-
חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- שמים בסיר גדול את המים, מרק העוף, התבלינים, הג’ינג’ר, השום, הפלפל וחזה העוף ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-25 דקות עד שחזה העוף מתרכך.
- מוציאים את חזה העוף לצלחת, מצננים ומפרקים לסיבים דקים. טועמים את הציר וממליחים לפי הטעם.
- מוסיפים לציר את הברוקומיני והאטריות, מחזירים את העוף המפורק, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בסיר גדול את המים, מרק העוף, התבלינים, הג’ינג’ר, השום, הפלפל וחזה העוף ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-25 דקות עד שחזה העוף מתרכך.
- מוציאים את חזה העוף לצלחת, מצננים ומפרקים לסיבים דקים. טועמים את הציר וממליחים לפי הטעם.
- מוסיפים לציר את הברוקומיני והאטריות, מחזירים את העוף המפורק, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן